Beauty

JorgObé 2-in-1 Scrub mask

Jeg ville lige tippe jer tøser, som endnu ikke har prøvet JorgObé’s 2-in-1 scrub mask. Dette er for mig en maske, som kan bruges når som helst, som en hurtig eksfolierende scrub, kun til T-Zonen, hurtigt i badet eller som en del af en pampering nigIMG_20150705_205544 (2)ht i længere tid for at give huden en fornyende boost. Den har en let kølende effekt og er for mig meget afslappende. Efterlaver huden blød og opfrisket. Super lækker. Perfekt efter en varm eller stressende dag. Scrubben indeholder også Salicyl syre som har en forebyggende effekt på urenheder etc.

Jeg bruger den på ren hud evt. efter badet eller efter at have renset ansigtet om aftenen. Jeg påfører masken med lette masserende bevægelser, for ikke at skade huden, men kun få det væk, som skal væk. Så lader jeg masken sidde i ca. 10-15 min. indtil den er tør og fjerner den med et lunken vaskeklud, efterfulgt af en lille skyller, først lunken vand så koldt vand. Herefter bruger jeg pt. Keihl’s ultra facial cream (Husk cremen).

Læs mere om masken her http://jorgobe.dk/produktguide/scrub-mask/

Er der nogen af jer, som har prøvet deres Peel-off mask? Så skriv endelig jeres oplevelse!

Share:

2 Comments

  1. Lermaske quick guide – PrettyNormal

    […] JorgObé Scrub mask. – Hvidt ler, Jojoba kerner og meget mere. Læs om scrubben her. […]

    19 . 05 . 2016
  2. Opbrugte produkter vol. 6! - Hudpleje- og makeup-produkter - Prettynormal

    […] evt. mit review: 2i1 Scrub mask eller min fredagspadag indlæg: Fredagspadag fokus på […]

    04 . 03 . 2017

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *