Beauty

MAC musthaves for mig

Vi kender alle sammen MAC Cosmetics eller har høIMG_20150826_192505rt om mærket. MAC releaser altid utrolig mange nye ting, men tager også meget fra os igen. Det kan selvfølgelig diskuteres om dette er en ren salgsstrategi eller en slags pr-stunts. Der er dog nogle items, som jeg vil beskrive som musthaves for alle som interesserer sig for makeup, eller som måske i virkeligheden bare vil have “det helt rigtige” i makeuppungen, skuffen eller på badeværelset.

MAC pro long wear paint pots. Har  i nogensinde siddet og set en makeup tutorial og tænkt, hvordan %¤*# får de øjenskyggen til at sidde så pænt? Girls girls girls, this is what they do. For det første så har de kvinder/piger selvfølgelig taget special care af deres øjenområde. Alt er prima fugtet og klar til makeup. Dernæst bruger 9 ud af 10 (vil jeg tro) MAC paint pots, som passer til netop deres hudtone. Piger med lysere hud bruger som regel enten MAC’s Pro long wear i Soft Ochre eller Painterly. Soft Ochre har en let gullig undertone og Painterly har en let rødlig undertone. Disse fungerer bedst, hvis du er meget lys huden. Jeg er selv NC20 og har altså en gullig undertone, jeg bruger soft ochre pt. Den fungerer både som primer og concealer. Skjuler blodårer, udjævner “underlaget” og får looket til at holde, perfekt base for din øjenmakeup. Dette er derfor mit mest suveræne musthave fra MAC.

MAC Matte Lipsticks. Et andet musthave for mig er20150914_122512-1 deres matte lipsticks. De holder fantastisk og jeg forstår godt hypen omkring dem. Jeg har valgt min i Mehr som er beskrevet af MAC som en Dirty Blue pink, for mig så er dette min “My lips, but better shade” Jeg kan have min på when ever, wherever og jeg er helt besat at farven og det udtryk den giver.

Hvem vil ikke føle sig sexet med et snert af sofistikeret?

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *