Beauty

Haul vol. 1 – Økologisk natur haul 2015

Økologisk natur haul

Det er blevet tid til at tage ja-hatten på og prøve nye produkter og jeg elsker det! Her finder i mange af mine yndlingsprodukter og gaveidéer! Jeg elsker at gå den lidt mere naturlige vej en gang i mellem. Jeg har besøgt 3 butikker, for finde tingene. Nogle mere ligetil end andre 😉 Jeg har i den følgende haul kigget på produkter, som skulle være mere miljø-venlige og indeholde færre unødvendige stoffer. Dette har i hvert fald været hensigten, men så meget andet i den verden vi lever i, så er nogle produkter ikke nødvendigvis bedre og sundere, bare fordi der står “Økologisk” og “Parabenfrit” på produktet. Bare en lille disclaimer.

Bemærk at der er en video, hvor alle produkter bliver vist og beskrevet nederst i indlægget. Husk at like og abonnere på kanalen, hvis i vil se mere af samme slags.

Herunder finder i små beskrivelser og links til alle produkter nævnt i videoen og fordi priser osv. kan variere. Har jeg valgt de links, som jeg synes fortæller mest.

Produkter nævnt:

Pukka te, koster som regel 38 pr. stk. og et klassisk tilbud er 3 for 100.

Three Camomile – En blend af Egyptisk, Croatisk og Ungarsk Kamille. Jeg må indrømme, at jeg foretrækker andre kamillete frem for den her. Det kan nok også diskuteres, hvor stor forskel der er på de 3 slags kamiller og jeg synes ikke personligt at den kaster så meget smag af sig, hvilket jo egentlig er lidt ærgerligt. Her vil jeg faktisk anbefale Fredsted økologisk kamille te, som er min personlige yndlings kamille-te, hvor du virkelig mærker og smager en forskel.

Supreme matcha green – Dette er også en te-blend. I den her te finder du både Kinesisk Sencha, Indisk Oothu og Vietnamesisk Suoi Gang Grøn te. Som nævnt i videoen så er Matcha te eller matcha green tea, noget helt for sig. Der er mange, der taler om grøn matcha te, som skulle have virkelig mange ”health benefits” ift. normal grøn te. Grunden er at dette skulle være grøn te af nye skud. I en normal Matcha drik er den grønne te blevet pulveriseret  og i stedet for den traditionelle metode med vand over blade, så er det de faktiske blade som du drikker her. Du skulle derfor få endnu mere ud af det. Denne te-blend har ikke fået malet bladene, men den smager rigtig godt og hvis du vil have lidt variation i din grønne te, så er den her et godt bud fra Pukka.

Star anis & cinnamon – Dette er en te som skulle hjælpe lidt på stofskiftet og have en naturlig sødme pga. indholdet af bl.a. stjerne anis.

Cool mint green – Grøn te blandet med et let hint af mint. Jeg eeeelsker allerede den her te, som efter sigende skulle have erstattet min normale green mint. Super te, kan godt anbefales.

Simply Gentle Cotton pads – Vat rondeller. Produceret uden brug af pesticider og sprøjtegifte. Selskabet råber også højt om at deres bomuld er GMO-frit.

Bonus info om GMO – GMO står for Gene-Modified-Organism. Dette betyder, at der ikke er rodet ved plantens DNA, for at få denne til at producere mere bomuld, være resistent overfor visse sprøjtegifte eller præstere bedre under særlige forhold. Personligt føler jeg ikke (som uddannet forsknings laborant) er der er noget galt med de fleste GMO. Fordi det sædvanligvis er den selv samme process landmænd fortager hen over generationer, hvor de tager de planter ud med størst afkast eller som præsterer bedst under de givne forhold. GMO betyder altså ikke GIFTIGT, som de fleste tror. En “normal” plante og en GMO-plante er opbygget af PRÆCIS de samme byggesten. Til gengæld kan det diskuteres om en GMO-plante har den samme kvalitet, ernæringsmæssigt som en normal non-GMO-plante, men det er en helt anden snak.

Faith in nature, 3 i 1 facial wipe – Renser, fugter og fjerner makeup.

Burts Bees, Sensitive facial cleansing towelettes – Fjerner snavs, olie og makeup uden behov for efterrens. Kan ikke anbefales til tør hud, fordi de er lavet til fjerne overflødig olie. Jeg kan kun bruge dem på dage, hvor jeg føler mig ekstra fedtet.

——————————

Bonus info: SLS står for Sodium Lauryl Sulphate og kan have en udtørrende effekt på huden. Derudover er der nogle helsefreaks, som mener de kan være kræftfremkaldende.

——————————-

Honey Bee Gardens, Acetonefri neglelakfjerner – Fordelen ved en acetonefri neglelak fjerner, skulle være at den var mindre udtørrende på neglene og altså mere skånsom. Så hvis du sidder med meget tørre sarte negle, så kunne hoppet til en acetonefri neglelak fjerner være noget for dig.

Naturdrogeriet Mandel olie – Mandelolie er mandelolie. Mandeolie er en olie med mange egenskaber. Den har et højt indhold af gode fedtsyrer og E-vitamin. Som er perfekt til sart og tør hud. Jeg bruger bl.a. min som makeupfjerner.

Mádara brightening AHA peel mask – En ansigtsmaske med gelkonsistens. Masken er utrolig rar at have på og skal vaskes af efterfølgende, hvilket overraskede mig lidt. Den syre-eksfolierer huden, fjerner døde hudceller, renser huden og efterlader huden super lækker. Den skulle også have en opstrammende effekt, men jeg skal have prøvet den nogle flere gange, for at kunne skrive under på det. Man bliver anbefalet at være forsigtig ved meget sensitiv hud. Jeg oplevede dog, overhovedet ikke nogen problemer i op til 10 min. De aktive ingredienser skulle bl.a. Være AHA, lavendel, kvæde og hyld.

—————————

Bonus info: mere om AHA

AHA er en syre og det står for Alfa-Hydroxy-Acid, som er speciel gruppe syrer. I peelen ovenfor er den aktive syre Lactic acid (mælkesyre). Denne gruppe syrer trænger dybere ned i huden end dennes familiemedlemmerne BHA, LHA etc. etc. Alle disse findes også i kemiske peelinger i meget højere koncentration end i denne peel.

—————————-

Oskia perfect cleanser – En super cleanser som efterlader huden virkelig lækker. Jeg har ikke taget ”hul” på tuben endnu, men jeg kan huske at jeg var helt blæst væk da jeg prøvede de hos Greenskin. Jeg tror snart ikke at der er et Oskia produkt jeg ikke ønsker mig!

The Konjac sponge co. French Red clay – Til tør og sensitiv hud. Til at starte med, så tror jeg ikke du kan få en konjac sponge, der er dårlig for din hud. Vælg den du synes lyder mest nice, efter det problem du føler du har. En ting der er værd at huske med disse svampe er at de skal behandles ordentligt ellers får de modsatte effekt.

OBS: Svampene er lavet af et natur-materiale og det betyder at den bliver nedbrudt over tid. Dette betyder også at bakterier osv. kan gro i den, hvis du ikke behandler den ordentligt.

Rengøringstip: Skyl svampen grundigt efter brug, så der ikke sidder skidtrester tilbage i den, tør svampen ud imellem hvert brug og hæld kogende vand over svampen én gang om ugen, lad den evt. stå nogle få minutter i en skål. Så burde din svamp holde sig god, ren og brugbar i omkring 3-4 mdr. Hvorefter du kan smide den til bio affald. Min har holdt utrolig godt og den kan godt anbefales!

Link til flere svampe

http://www.greenskin.dk/brand/the-konjac-sponge-co.html

Badeanstalten Bademesterens rene fornøjelser, gaveæske – Æsken indeholder tre vellugtende sæber. Perfekt som gave til de der har alt eller de som normalt ikke køber håndlavede økologiske sæber 😉

Cattier, Argile rose pink clay mask – Masken føltes super lækker og havde næsten en fugtende effekt på huden. God til tør hud, Den indeholder dog parfume, men det er ikke noget man kan fornemme når man bruger den.

Rawsome bar – Jeg kan virkelig godt anbefale denne bar som et sødt alternative til normale barer. Fordelen ved at spise mere naturligt slik er at indholdet af gode olier osv. er meget højere end i normale barer. Det er meget dét jeg ligger vægt på. Denne bar indeholder fx Økologiske dadler (naturligt sukker), Økologiske cashewnødder og mandler (godt for din hud) og lækker økologisk kakao. = 100% god samvittighed

Back to the fruits Strawberry Soft eating licorice – Min yndling vingummi substitut. Konsistensen er som finsk lakrids og kan godt minde lidt om Malaco vingummier. Jeg synes de smager fantastisk og overhovedet ikke som lakrids.

Link Greenskin

http://www.greenskin.dk/

Link “Helsehuset”

http://www.helsam.dk/butikker/storkoebenhavn/bagsvaerd-helse-og-sygepleje

Link Helsam

http://www.helsam.dk/

Føl jer frie til at kontakte mig, hvis i har nogen spørgsmål 🙂

Hav det fantastisk!

Pssst… Hvis i vil se mere til mig, så kan jeg også findes på instagram http://instagram.com/prettynormal.dk

***Videoen kan ses i HD***

Share:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *