Beauty

Lookfantastic Beauty box – 1st Birthday edition unboxing & intro

2015-09-23 10.35.42 (3)

Som annonceret på min facebook, så havde jeg kig på nye boxe og dette var den sidste i denne omgang 🙂 Nemlig lookfantastic’s beauty box. Dette er oven i købet deres fødselsdagsudgave. Mine kriterier for de nye boxe har været at boxene ikke må koste mere end Goodiebox.

I videoen forneden har i min unboxing af box’en “1st birthday edition” og en kort introduktion til hvad det hele handler om.

Jeg har glædet mig til endnu et skud selvforkælelse blandet med overrraskelser! Herunder finder du alle produkter nævnt i videoen sammen med min lille note.  Alt der er nævnt i videoen kan selvfølgelig købes hos http://lookfantastic.com

Produkter i denne lookfantastic beauty box:

Caudalie er et virkelig interessant fransk mærke, det findes generelt kun i britiske webshops lige nu, jeg håber selvfølgelig at dette ændrer sig i caudaliefremtiden. Caudalie er et meget naturligt mærke, som bryster sig af at være fri for alverdens dårlige kemikalier og især de kemikalier og stoffer som nærmest er blevet buzz-words lige nu. Jeg personligt søger tit hen imod mere naturlige produkter. Der er som altid stor diskussion omkring hvorvidt de virkelig er skadelige eller ej, men jeg synes det skal være op til forbrugeren, at vurdere hvilke kemikalier, konserveringsmidler, farvestoffer og/eller parfumer de vil gå uden om.

Min interesse er i hvert fald vækket mht. Caudalie og jeg håber på at få flere produkter fra dem i fremtiden. http://en.caudalie.com/

Fra mærket Caudalie fik vi 2 produkter fra serien Vinosource.  Af hvad jeg har kunnet læse mig til, så har både cremen og serummen fået meget gode anmeldelser fra forbrugerne. Men hvor nogle eksperter er lidt bekymrede for mængden af parfume i produkterne.

Caudalie Paris, moisturising sorbet. En ansigtscreme, som reducerer rødmen og beroliger huden. Prøve på 10 ml. Full size er på  40 ml. og koster ca. 240 kr.

Caudalie Paris, S.O.S. thirst quenching serum. Et tip er at påføre serummen inden din ansigtscreme og lade den trænge ind i huden. Vi fik en prøve på 10 ml. Full size er på 30 ml. og koster ca. 300 kr.

Codage Paris, Creme gommante scrubbing cream. Vi fik en prøve på 25 ml. Full size er 50 ml. til ca. 300 kr. Jeg glæder mig meget til at prøve denne scrub, der skulle være fin til sensitiv hud. Påfør cremen på tør hud i blide cirkulære bevægelser, undgå at gnide for meget og undgå øjenområdet. Tag dig tid og nyd cremen. Tilsæt lidt vand for at gøre exfolieringen mere skånsom og så cremen kan komme til sin fulde ret. Cremen kan bruges op til 2 gange om ugen og jeg glæder mig!

Bliss, fabulous foaming face wash. 2-in-1 cleanser & exfoliator. Vi fik en prøve på 30 ml. Full size er på 60 ml. til ca. 70 kr. Normalt er jeg ikke til de her skummende face washes, da de har en tendens til at tørre huden ud. Jeg må også indrømme, at jeg ikke bliver særligt imponeret af mængden af farve i produktet. Jeg kan forestille mig at den her rens er bedre til fedtet hud og ville ikke umiddelbart anbefale den til tør og sensitiv hud.

Tanworx by Monu skincare, Tan maintainer med hyaluronic acid & carrot oil. Vi fik en stor prøve på 60 ml. Full size er på 120 ml til ca. 140 kr. Som jeg også nævner i videoen, så er det her produkt ikke noget jeg får brugt. Men umiddelbart virker det super fint, cremen virker rigtig lækker og blødgørende, men den har et meget højt indhold af parfume.

Sebastian Penetraitt, shampoo & balsam sæt. Styrkende og reparerende. Prøver a 50 ml. Full size er på 1000ml prisen varierer meget, men koster mellem 300-400 kr. Disse er bare SÅ perfekte til efteråret vi går i møde, og jeg kan kun sige at jeg glæder mig til at se udfaldet. Dette skulle være en serie, som skulle være god til skadet hår, fx, permanentet eller andet kemisk behandlet hår.

Phyto Paris, Phytokératine Extrême. Exceptional cream. Hårcreme til ultra skadet, tørt og skrøbeligt hår. Deluxe prøve a 30 ml. Full size er på 100 ml til ca. 300 kr. Dette produkt har simpelthen et super flot design. Glasbeholder med “guld”-detaljer og pumpe. Could I ask for more. Cremen skulle hjælpe på frizz/kruset hår og styrke håret, ved at fylde evt. skader ud, så du ender med et lækkert frizz free og glansfuldt hår.

Jeg vil sige at produkterne var langt mere interessante, da jeg fik kigget nærmere på dem. Især serien fra Caudalie!

Find mig også på instagram http://instagram.com/prettynormal.dk/

Facebook https://www.facebook.com/PrettyNormalKiller?ref=hl

***husk videoen kan ses i HD***

Hav det fantastisk!

Forbehold for pris-ændringer 😉

 

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *