Beauty

Efterårs special – Maniswap med @lacquer_sisters

maniswap fall special

Efteråret ruller stille ind over Danmark og vejret har mildest talt været “interessant”. Lige idag hvor jeg skriver dette indlæg er vejret faktisk lækkert 15°C, let vind og solen skinner fra en fuldstændig skyfri himmel. Men de dage hvor vejret er lidt gråt og kedeligt. Det er DER hvor man skal pakke kreativiteten ud og få gang i hovedet. Så vinterdepressionen kan blive udenfor 🙂

Jeg teamede op med de super søde @Lacquer_sisters på instagram, for at prøve noget nyt. De har som mål at kreere nailart, som alle kan lave, med få tools. Selvfølgelig blandet med lidt af de svære 😉 De har lynhurtigt fået mange følgere på instagram og jeg forstår godt hvorfor. De har et fantastisk samarbejde og jeg nød virkelig at lave denne #maniswap med dem. Hele samarbejdet var super positivt, sjovt og udfordrende. Vi blev enige om efterårstema, bærfarver og grå som emner og her var så udfaldet. Hvis du derude føler for at gøre os kunsten efter og dele din nailart, så brug #prettynormalfallnails så jeg kan se jeres bud, og vi kan inspirere hinanden!

Tusind tak til søstrene for et mega sjovt samarbejde!

Søstrenes instagram: https://instagram.com/lacquer_sisters/

Min instagram: https://instagram.com/prettynormal.dk/

Jeg vil i fremtiden lave forskellige how to’s med forskellige teknikker. Hope you like 😉

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *