Beauty

Nailart hjerter – sådan gør du

nailart hearts mini

Nailart hjerter – Fra “Efterårsspecial med @Lacquer_sisters

Har i nogensinde undret jer over, hvordan neglelak-entusiaster/kunstnere laver de her søde små hjerter i hånden? Første gang jeg så det, tænke jeg easy peasy, den winger jeg… Men nej det krævede mange forsøg, før jeg fandt “the magic way” og de få tips, der ikke bliver delt.

Til ovenstående design, brugte jeg Bahama mama som base og tegnede hjerter med chinchilly, begge lakker fra essie. Du kan selvfølgelig bruge lige hvad du vil. Det eneste som jeg nok ikke ville anbefale, er de her liquid sand neglelakker som “baggrundslak”. Det kunne godt gå hen og blive udfordrende.

Nailart hjerter – Sådan gør du

  1. Læg først en god base-coat, for bl.a. at undgå at dine negle tager farve. Jeg bruger essie – grow stronger.
  2. Så lagde jeg 2 coats af Bahama Mama, sørg for at lakken hærder helt inden næsten step, uden at de kommer berøring med noget. Hvis noget rør den hærdede lak, kan du risikere små bobler i din kreation, når næste lag skal på.
  3. Med Chinchilly lavede jeg to større “dots” og én mindre i den retning jeg ville have hjertets underdel, du kan bruge både et dotting tool eller en simpel tandstik til dette.
  4. Med en tandstik samlede jeg den nederste del i en spids og VOILA! et hjerte var født. Her kan det blive nødvendigt at arbejde lidt hurtigt, alt efter hvilken lak du bruger. Det kan ske at overfladen kan se lidt ujævn ud i hjertet, især hvis du har en lak der tørrer hurtigt, men det skal du ikke panikke over. Sørg for at hjertet er hærdet før næste step.
  5. Afslut med en god top-coat, for at beskytte din kreations holdbarhed. Top-coaten vil også udjævne eventuelle ujævnheder i dit hjerte.

Med den her metode får du flotte små fyldige hjerter, som du kan prale af selv at have lavet i hånden, god fornøjelse.

Hvis i vælger at bruge min lille “sådan gør du” med hjerterne, så vær søde at bruge #prettynormalhearts så jeg kan se jeres kreationer. Det kunne være så sjovt! 😀

PicMonkey Collage nailart heart created by pn dk

Jeg håber i har det fantastisk og vi ses

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *