Life talks

Pigepakken unboxing + Trusseindlægs TMI

Så er pigepakken for Oktober endelig ankommet og video’en er oppe! Denne gang har jeg valgt at lave et trusseindlægs tema. Jeg laver også et BLOG-indlæg “Junglen af trusseindlæg” her på siden.

Her har i min unboxing af PP’en “Oktober 2015” +  en særlig TMI snak om trusseindlæg.

Jeg har glædet mig rigtig meget til et skud selvforkælelse blandet med lidt beauty! Herunder finder du alle produkter nævnt i videoen sammen med min lille note.  De fleste ting, der er nævnt i videoen kan selvfølgelig købes hos http://pigepakken.dk/

Tusind tak for jeres likes og kommentarer det betyder sindsygt meget! Love you guys :*

Produkter i Pigepakken Oktober 2015

BY-K, No. 87 Go-around. Super smuk efterårsfarve i metallisk varm rustfarve. Der er utroligt meget spil i den og jeg synes den var nem at fordele, tørrede hurtigt og hærdede flot. Jeg var overrasket over hvor hård lakken var selv med to coats. BY-K er et mærke, der ikke er testet på dyr og indeholder ingen skadelige stoffer.

CLIPPER, Cranberry & Raspberry 1 prøvepakke. Super lækker frugtte med tranebær og hindbær. Som regel er frugte uden garvesyre og koffein fri, så dette burde være en god aften-te. Udvalgte CLIPPER te’e kan købes i pigepakken.dk’s webshop og i de fleste helsekostforretninger. Priserne varierer meget ift. størrelse og mængde, men jeg vil sige fra 25-45 kr. er normalt.

Pukka three tulsi te 1 prøvepakke. Jeg er personlig ret vild med de fleste Pukka te’e, som findes. Tulsi skulle være en slags mint te, Tulsi bliver også kaldt den hellige basilikum, men er altså af mint familien. Jeg ELSKER pebermynte og mint te, så mon ikke denne er ”right up my alley”. Teen skulle være en rigtig god koffeinfri aftente og jeg glæder mig til at prøve den! Pukka Three Tulsi kan købes både i pigepakken.dk’s webshop og i de fleste større supermarkeder og helsekostforretninger. Normal pris er ca. 38 kr. og et klassisk tilbud er 3 for 100.

NUTE organic, Autumn tea 1 prøvepakke. Frugtte med kvæde, æble og grøn te. NUTE sælges efter min opfattelse som regel i løs form, hvilket jo både kan være en fordel og ulempe.Udvalgte NUTE kan købes i pigepakken.dk’s webshop og jeg må indrømme at jeg ikke har spottet den IRL.

Pigepakken kunne også informere mig om, at de håber på at kunne begynde at sælge alle te’e som kan findes i fremtidige pigepakker! Så det er jo super nemt, hvis kærligheden falder over en te som ikke er nem at få fat i.

Darling spuds, Country Cheddar, leek & pink peppercorn – Hand cooked potato chips. Igen lidt spændende chips i pigepakken. Jeg har aldrig hørt om mærket før og men jeg eeeelsker at prøve nye ting. Det her er altså helt klassiske kartoffel chips med landlig cheddar, porrer & røde pebrekorn, som jo egentlig virker lidt efterårsinspireret, hvis i spørger mig.

Rustikki sticks med sesam. Dette er en slags grissinier, hvis ikke totalt det samme. Man kan spise dem med hummus, philadelphia eller måske en urtekrydret lav-procents cremefraiche.

Konnerup & Co. Chocolatier. Jaaaar CHOKOLADE NAM! jeg elsker chokolade og jeg elsker citron! Vi har simpelthen fået lidt sødt i form af delicatesse chokolade med citrusolie. Jeg forestiller mig lidt at spise den her sammen med min nye Clipper  frugt te med dynen godt op om ørene.

Ekstra konkurrence: 3 efterårslakker fra BY K og gratis pigepakke. Del billedet af din pigepakke på Instagram og brug #pigepakken

Held og lykke

Husk at i her på bloggen kan finde en guide til hvordan i finder vej igennem junglen af indlæg og bind, alle mine bedste tips og råd. Husk at i er velkomne til at skrive hvis der er et TMI-spørgsmål som i sidder med.

Følg mig på instagram her

Følg mig på Facebook her

Hav det fantastisk!

Jeg håber i kan li’ video’en, indlægget her og at i har det mega fantastisk!

Vi ses 😉

Share:

1 Comment

  1. Junglen af trusseindlæg og bind. TMI-alert! min guide | PrettyNormal

    […] Pigepakken unboxing + Trusseindlægs TMI 6. oktober 2015 […]

    07 . 10 . 2015

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *