Halloween, Højtider

Halloween prep night – This is how we do

*Husk at videoen kan ses i HD*

Hej allesammen,

Oktober er over os og det er diverse Halloween-arrangementer også. For mine venner og jeg, betyder det ekstremt højt hygge niveau og masser af Halloween-spas. Det her er en beskrivelse af vores prep-weekend som vi elsker! Weekenden er (næsten) uden blod, zombier og gys for en gangs skyld.

Vi bruger vores prep(preparation) nights eller weekender på at eksperimentere med alt der er halloween. Som regel skærer vi græskar, eksperimenterer med makeup

Græskar-skæring: Mit bedste råd er at få købt et græskar-skæresæt. De kan købes fx. hos Fakta eller Føtex omkring Halloween. Disse sæt gør det super nemt at skære græskar.

Leg med makeup: Det er vores erfaring, at hvis du skal have et mere krævende makeup look, at prøve det af FØR halloween. Derfor er det lidt federe at have prøvet det før så du kan lave looket hurtigere og nemmere på “The big night”

Pynt: Vi eksperimenterer og brainstormer meget omkring pynt, hvis tiden tillader det. Så pynter vi også op på prep-night.

Se nogle gode Halloween-inspirerede film: Der er ikke noget bedre end at få lænet sig lidt tilbage og hygget lidt ekstra med en god Halloween-film

Disse var vores valg i år:

Into-The-Woods_3142052c

Into the woods fra 2014 – Mini-review (Ingen spoilers) Into the woods er en eventyrs musical. Du vil kunne genkende mange kendte eventyr, som er blandet godt og grundigt sammen. Disney har også tilladt sig at lave deres eget uventede spins på historierne. Alle ønsker sig noget, især noget de ikke har, men når du har fået hvad du ville have, hvad så?

Af kendte ansigter finder du bl.a: Meryl Streep, Emily Blunt,  Anna Kendrick og Johnny Depp.

Must see del: Vi grinede utroligt meget af de to prinsers duo.

Yndlings citat: I was raised to be charming, not sincere

Se traileren her: Into the woods trailer

091b16df71dd2014f498e8167e05aabe

Hocus Pokus fra 1993 – Mini review: Hokus Pokus handler om tre hekse som har fundet kilden til evig ungdom. Desværre for dem er deres nabolag ikke helt enig i midlerne og heksene bliver forvist i 300 år. Da de kommer tilbage på Halloween nat 300 år senere, går jagten endnu en gang ind for evig ungdom. Filmen er fyldt med sjove remser og sange. Nogle af dem har været så gode, at de stadig bruges til halloween verden over fx. har de lavet et cover af sangen I put a spell on you. Hvor dette faktisk er den eneste version jeg nogensinde har hørt uden af have set filmen. Filmen var super sjov og fik os et super halloween-humør.

Her er der højst sandsynligt kun ét kendt ansigt for de fleste. Nemlig Sarah Jessika Parker i en usædvanlig ung udgave.

Se traileren for filmen her: Hocus Pocus trailer

Ekstra film

halloween tree bog

I år nåede vi faktisk også at se “The Halloween tree” fra 1993. Som vil bringe de fleste tilbage til barndommen, filmen er i 4:3 format ( ikke widescreen) og er en old school tegnefilm. Sidste gang jeg så filmen, var jeg 9 år gammel og har ikke kunnet finde den siden. Heldigvis for mig, så kom vi til at snakke om filmen og en gæst (Nikolaj = filmnørd) vidste hvad den hed juhuuu. Filmen gjorde et stort indtryk på mig dengang, pga. det bånd venner kan have med hinanden. Filmen er baseret på en fantasy-bog af Ray Bradbury, som (nyt for mig) er en bog man burde eje. Forfatteren af bogen er også fortæller i filmen.

Se et preview til filmen her: The Halloween tree – Preview

Læs mere om “The Halloween tree”

Jeg håber i har det fantastisk og har en dejlig uhyggelig oktober 😉

Share:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *