Beauty

Beauty pakkekalendere – Hvad skal du købe?

pk pmJeg får helt sved på panden over at skrive ordet jul nu, men det er der en grund til! Det skal jo være muligt for jer, at få fat i netop den pakkekalender, som i føler er noget for jer.

First step, research. Jeg har undersøgt de fleste forskellige beauty jule-kalendere som er til at få på markedet. Der er selvfølgelig flere slags. Noget som er vigtigt at tage i mente er jo at der er 24 gaver og det bliver hurtigt meget få kr. pr. pakke.

Ét mærke 24 gaver. Hvis du virkelig godt kan li’ et bestemt mærke, så er der visse firmaer som producerer deres egen julekalender. Her får du altså chancen for at få rigtig mange produkter fra måske dit yndlings mærke. Klik på navnet for at se kalenderen 😉

The Body shop pakke-kalendere: The Body shop laver hvert år flere pakke-kalendere. Disse indeholder selvfølgelig udelukkende Bodyshop produkter. De seneste år har kalenderne især indeholdt mange små størrelser af deres bestsellere. Det fede ved deres kalender i år er at The Body Shop nu har endnu mere at byde på, fx i form af deres beauty-linie. I det hele taget har dette været et travlt år for The Body Shop. Så hvis du er vild med at prøve mange forskellige produkter eller hurtigt bliver træt af én bestemt duft. Så kunne disse godt være kalenderne for dig.

24 happy days pakkekalender. I år koster den 700 kr. Altså 43376m_z29 kr. pr. pakke. 44842m_z

24 Happy days deluxe pakkekalender. I år koster den 900 kr. Altså 37,5 kr. pr. pakke

Derudover er The Bodyshops produkter fairtrade mærket og ikke testet på dyr.

Ciaté’s pakkekalender 2015 mini mani month: De fleste beauty junkies kender Ciaté’s mini mani pakkekalendere. Kalenderen koster ca. 500 kr. For dette får du ca. 22 små lakker, glimmer eller sten på 12,5 ml., én stor lak og en glasneglefil. Bag hver låge gemmer sig som regel et beauty relateret ordsprog eller citat. Jeg har haft kalenderen de sidste to år og jeg har faktisk været rigtig glad for dem. Den eneste grund til at jeg ikke køber den i år er, at jeg har for mange lakker ha ha 😀 men hvis du elsker variation, neglelak og gerne vil eje en lak til et hvert look, så er dette helt klart pakkekalenderen for dig. For når måneden er ovre så HAR du en lak til enhver lejlighed og look. Ciaté’s kalender er nok en af de kalendere som kan findes overalt. Online kan den fx. købes på asos.com og lookfantastic.com, se mere her Asos.com Ciate mini mani month og lookfantastic.com Ciate mini mani month.

ciaté-calendrier-de-lavent-beauté-2015-christmas-advent-calendar

Kérastase luxury pakke kalender: Mærket Kérastase har også meldt sig på banen med en rigtig flot udformet pakke kalender, som oser niceness! Kalenderen koster ca. 800 kr. hvilket betyder en gennemsnitlig værdi på ca. 33 pr. pakke. De lover både mini, travelsize og fullsize produkter! Kalenderen indeholde både deres bestsellere og ekstra plejende produkter. Perfekt til vinter. Jeg ved at der er mange der sværger til deres linier. Kérastase er ikke normalt et billigt mærke, så hvis du går meget op i dit hår og godt kunne tænke dig at prøve lidt af hvert fra ét mærke, som tit bliver rost til skyerne. Så kunne dette godt være en kalender for dig.

11189587-2044337931849954 11189587-2114337931852189

Yves Rocher Julekalender: Til ca. 600 kr. Værdi 1950. Dette er en af de kalendere som jeg nok aldrig ville have fundet uden bloggere, men fordi at pudderdåserne nævnte kalenderen, blev min opmærksomhed vakt. Kalenderen bliver beskrevet som luksuriøs kalender med FULLSIZE produkter yaaaay! Pakken indeholder også snor og klemmer til ophængning. De Yves Rocher produkter som jeg har nu, har IKKE skuffet og tanken om 24 produkter fra mærket lyder faktisk virkelig fedt.

22163_zpspvpudcmyYves-rocher-2014-Sale


 

Mange brands én pakkekalender:

Der er visse webshops og hjemmesider som selv sammensætter deres kalender. De mixer brands og produkter, som enhver der elsker den totale overrraskelse ville kunne li’, men for mig så er dette de kalendre man skal passe ekstra meget på med. Da udgåede produkter, usælgelige produkter og “not for sale” prøver er dukket op fra tid til anden…

Matas pakkekalender: Matas har som de fleste ved, deres eget bud på både classic-kalender til ca. 600 kr en værdi af 1340 kr.  , luksus-kalender til ca. 1000 kr. værdi 2397 kr. og advents-kalender til 600 kr. værdi 1360 kr. Jeg vil nok sige, at målgruppen her IKKE er beauty addicts. Kalenderne ProductPage_350x262 (1)i år er helt sikkert prisen værd Hvis din beautyrutine består i at vaske ansigtet i badet og din fugtighedscreme er fra Nivea. Så vil du have et rimelig kvalitets standard lettere opdateret beauty-stash når julen er ovre, hvis du kaster dig over disse kalendere. MEN hvis du leder efter inspiration og at få en beauty awakening, så vil jeg nok styre uden om disse. Matas gør måske et mindre comeback efter sidste år, som rent ud sagt var en katastrofe, med produkter mærket med “not for sale” og 1000-vis af kunder som klagede. Når det er sagt så synmes jeg at produkterne i år er udemærkede og også prisen værd.

Look fantastic – The Beauty Secret pakkekalender:  Look fantastic melder sig på banen med en kalender til ca. 700 kr. Lookfantastic er en webshop som også laver månedlige beautyboxe som jeg unboxer hver måned. De bærer præg af luksus-prøvestørrelser og et bredt spænd af mærker. Dette er helt sikkert kalenderen for beauty-fanatics som gerne vil opdage nye produkter! Og så er indpakningen jo to die for!

11158824-144433262983014611158824-1154332723529182

De sidste i kategorien med kun 12 pakker er:

Feelunique’s pakke-kalender og Benefits party poppers. Begge er virkelig interessante kalendere (Især benefits).

Feelunique til ca. 300 kr. men værdien skulle være ca. 900 kr.

Feelunique_Beauty_Calendar___feelunique_com_exclusive_0_1444743967 Feelunique_Beauty_Calendar___feelunique_com_exclusive_1444743967

Benefits pakke-kalender Party Poppers med 12 pakker kan købes hos Sephora til ca. 400 kr.  dvs. omkring 33 kr. pr. pakke. Her er en af de kalendere som ligefrem flasher indholdet. Benefit har tydeligvis intet at skjule. Super fedt.  benefit-cosmetics-party-poppers-12-piece-set-d-20151009151005097-450942_alt3maxresdefault


Delikatesse og treat-boxe

Det sidste skud på stammen er jo selvfølgelig alle de sindsygt mange chokolade, øl, whiskey, rom og helse-pakkekalendere. Disse er jo selvfølgelig ikke beauty-relaterede, men nogle er virkelig vilde og sjove.

Firmaet Master of Malt laver fx. nogle ret vilde spiritus kalendere!

Hver lille flaske indeholder 3 cl. delikatesse alkohol of your choice. Den perfekte pakkekalender til en mand, far, morfar, farfar og generelt bare alle som har en stor kærlighed for at bruge sanserne når flaskerne åbnes. Kalenderne varierer utroligt meget i pris, men deres reviews, indpakning osv. tyder på et virkelig spændende køb.

the-whisky-advent-calendar

Helseshoppen Kamilleshop laver også en kalender: Jeg synes det er virkelig sødt. Kalenderen koster 900 kr. Og har aaaaalle muligt okohelse-relaterede produkter. Kamillishop er også en af de få, som faktisk fortæller, hvad der er i pakkerne. Nogle af pakkerne er fx. Soya-lys, Konjac-sponge og brændte mandler. Virkelig lækkert!

 

Det var alt fra mig, jeg håber i kunne bruge indlægget. Kan i alle have fantastisk november og december!

Jeg laver en hjemmelavet beauty pakkekalender til min søster i år. Så hvis i vil følge med i det, så skriv jer op på siden og få en update hver gang jeg uploader 😉

Hav det fantantisk og vi ses 🙂

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *