Højtider, Jul

Hjemmelavet beauty pakkekalender – Indpakning og flotte DIY etiketter

pakker pm

For mig er alle gaver/pakker en oplevelse og et indtryk. Har gaven et nusset udseende eller er pakket ind i fx. staniol, så giver det hurtigt modtageren et indtryk af at man ikke rigtig gider. Derfor har jeg altid gjort sindsygt meget ud af indpakning og selvom det her er en pakkekalender, så skal hver pakke stadig udstråle PAK MIG OP NU! Derfor har jeg fx. været ude og finde både noget super sødt gave-papir, sløjfer og gave-bånd, som er totalt i min søsters ånd. Samtidig med det, så er det jo vigtigt at gaverne ikke “springer op” eller på anden måde mister deres sløjfer i den store julesok. Derfor bliver der brugt ekstra tape, lim-pistol og alle sløjfer især er ekstra fastgjort.

DIY etiketter: Jeg ville gerne sikre mig, at min søde søs, ikke skulle være i tvivl om hvilke pakker, der var til hvilke dage. Alle pakkerne har derfor fået en etiket med dato på. Så de ikke mistes eller på anden måde bliver revet af i sokken. Jeg har valgt at mine etiketter skal have lidt glam, derfor har jeg valgt noget ekstremt glitret gave-papir til rammen.

Step 1. Udstyr: I skal bruge en saks, limstift og få fat en noget lidt mere holdbart gave-papir, jeg valgte noget kraftigt sølv glimret, købt i Netto til den sindsyge sum af hele 10 kr. 🙂 Mht. lim så er det vigtigt at lkimen ikke er for våd, så jeres etiket ikke krøller af fugten.

Step 2. Find en ramme i godt kan lide. Jeg valgte at sætte den ind word (i kan sikkert finde noget bedre) og sætte tallene med min ønskede skrifttype ind i midten af hver ramme. Jeg brugte skrift typen French Script MT. Og strakte bare rammen til de store tal. I kan selvfølgelig også bare snuppe dem nedenfor 😉tal rammer pakkekalener9-17 pm18-24 tal pm

Step 3. Efter jeg havde printet tallene ud så klippede jeg hvert sæt ud i firkanter. Bare for at gøre det nemmere at arbejde med. Hver ramme med tal vil fungere som skabelon.  Derefter brugte jeg en klips til at holde skabelon og gave-papir sammen. – Ligesom nr. 4 nedenfor 🙂

etiket pm prettynormal

Step 4. Klip langs den yderste kant på skabelonen, så det første lag hvide er væk. Se nr. 3. Ovenfor.

Step 5. Fjern gave-papiret, din ramme er nu klar.

Step 6. Klip nu langs den inderste kant og få alt gråt væk. Dit tal er nu klar. Se nr. 2. Ovenfor.

Step 7. Lim rammen på gaven og herefter tallet og VOILA! du har nu en vildt flot etiket til din gave eller pakke.pakkefærdig pm

Jeg håber i kunne mit hurtige DIY etiket indlæg! Jeg elsker resultatet og det ved jeg min søster også vil 🙂

Hav det fantastisk og vi ses 😉

2 Comments

  1. Youtube – Introduktion til miniserien – DIY beauty pakkekalender | PrettyNormal

    […] Hjemmelavet beauty pakkekalender – Indpakning og flotte DIY etiketter 15. november 2015 […]

    15 . 11 . 2015
  2. DIY gave til manden, der elsker mad: Pulled pork sæt :) | PrettyNormal

    […] Youtube – Introduktion til miniserien – DIY beauty pakkekalender | PrettyNormal til Hjemmelavet beauty pakkekalender – Indpakning og flotte DIY etiketter […]

    12 . 12 . 2015

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *