Beauty

Youtube – Introduktion til miniserien – DIY beauty pakkekalender

Hej allesammen, i ved jo nok efterhånden at jeg er i fuld gang med en hjemmelavet beauty pakkekalender. Det har jeg tænkt mig at lkave en lille mini serie ud af. Første skud på stammen af videoer får du her 😉

Den her video er lidt en introduktion og en lille snak og mine tanker om indpakningen. Jeg har skrevet mere om her på bloggen, hvor jeg også har lavet et indlæg om indpakning og en hurtig DIY mht. etiketter. Som er meget nødvendige når det bedste indtryk skal opnås og som selvfølgelig heller ikke vil falde af i sokken. Se mit indlæg her: DIY etiketter

Jeg håber ikke kunne bruge videoen og vi ses snart igen til en snak om en masse produkter weeee 😀

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *