Beauty

Clinique every day of the week gaveæske

clinique lipsticks days of the week gift pack pmclinique lipsticks days of the week indpakning lys pm2

Clinique days of the week gift pack. Én af julens mange limited edition gaveæsker. I æsken får du 7 mini læbestifter af Cliniques long last lipsticks, til alle ugens 7 dage. Alle i limited edition farver. Én enkelt af stifterne er en Long last Soft matte version. Stifterne er på 2,4 g. stykket, hvor full size versionerne fra Clinique er på 4 g. Sættet koster ca. 360 kr. Dvs. ca. 52 kr. pr. stift. Hvor den full size version på 4 g. koster mellem 160-190 kr. (Forbehold for prisændringer) Stifterne har metaletuier som deres “mother lipstick” i full size og er perfekte til tasken og rejser. Alle stifter på nær Finally friday og Sassy saturday er ikke ekstremt pigmenterede, men stifterne er vanvittigt lækre på læberne og føles næsten som balms. Meget fugtende og bare LÆKRE! Stiften glider på og farverne kan i de fleste tilfælde bygges op. Selvfølgelig føles den matte i sættet (Sassy saturday) mindre fugtgivende og mere fast, men til gengæld holder den længere og er ekstremt pigmenteret.

Jeg vil altid anbefale at preppe læberne før påføring, især med disse lettere pigmenterede stifter.

Nedenfor findes swatches med fuld styrke til venstre og ét enkelt swipe til højre.

clinique lipstick Sweet sunday pmDen første i æsken hedder Sweet sunday dette er en klassisk lys nude med en let brun undertone i sig.

Så hvis du har lyst til et mere dramatisk look til festerne, så er dette en stift som passer perfekt til et vildt smokey-eye med og uden farver. Eller bare det søde lille-pige look.

 

clinique lipstick monday mojo swatch pm

Monday mojo er en særlig stift i sættet. Stiften er ret shimmery og har faktisk et let glossy shine. Dette er en fuchia med et meget fint blåt shimmer i sig. Hvilket giver et let køligt udtryk.

Jeg ville parre denne med et meget let øjen-look som fx. sort eye-liner og vipper. Hvis du vil have at stiften skal være fokuspunkt i looket.

clinique lipstick Take-on thuesday swatch pmTake-on tuesday er en nude koral. Rigtig sød hverdags stift. Som især passer til rødhårede, da farven vil komplimentere det røde hår og lyse hud og ikke fremhæve den kølige undertone, som der tit kan opstå.

 

clinique lipstick welcome wednesday swatch pm

Welcome wednesday er også en nude/brun stift ligesom Sweet sunday, men lige nogle toner mørkere. Jeg synes personligt, at det kan være sindsygt flot parret med et bronze smokey eye. Jeg synes også, at stiften til den rigtige kvinde kan give et virkelig sensuelt udtryk.

 

clinique lipstick Throwback thursday swatch pmThrowback thursday er det som jeg vil kalde en light babydoll pink. Den er lyserød, men med et ekstremt let rose/nude undertone i sig. Jeg kan virkelig godt lide denne her og forestiller mig den som en perfekt læbestift til en sød winged liner og hot pink dress til sommer!

 

clinique lipstick finally friday swatch pm

Finally friday er den ene mere pigmenterede stift i sættet. Med en super flot lidt mørkere pink/raspberry farve. Jeg kører som regel efter reglen: Either power lips or power eyes. Her kan man næsten selv vælge, skal øjen-looket være kraftigt, så tag et let swipe af stiften, som et let wash of colour eller lav et nude low key eye look og fyr op for stiftens fulde potentiale.

clinique lipstick sassy saturday swatch pm

Sidste stift i æsken er Sassy saturday og er en helt klassisk mørk rød læbestift med en let kølig undertone efter min mening. Utroligt pigmenteret og mere fast end de andre. Dette er den eneste matte i æsken. Altså en Long lasting matte lipstick. De fleste matte stifter er mere faste og kan virke mere tørre på læberne. Til gengæld så holder matte stifter også altid længere.

Final comments: Jeg synes at dette er et sæt, der er fint til prisen. Der er lidt til et hvert look. Som sagt i videoen nedenfor, så kan de små fine stifter jo også bruges som stocking fillers eller beauty treat boxe til veninder/søstre/døtre/mødre osv. 🙂 Hvis man altså synes at der er nogle farver, der ikke siger én noget.

Hvis jeg skulle have kommentar til con-siden så ville det være, at der skal laves flere touchups med farve end jeg havde regnet med for “Long lasting lipsticks

Jeg fandt min her: Lookfantastic.com/Cliniquedaysoftheweekgiftpack

Se Cliniques full size long last lipsticks

Se flere gaveæsker og tilbud fra Lookfantastic

Jeg håber virkelig at i kunne bruge mit review, hvis i vil se en “live” demo kan i se videoen for reviewet herunder.

Tak fordi i læste med, husk at i kan skrive jer op her på siden ganske gratis 😉

Hav det fantastisk og vi ses

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *