Beauty

Lookfantastic beauty box – Christmas edition

DSC_0020

Så kom min Lookfantastic beauty box ind af døren. Min postmand er begyndt at sige “Dagens pakke” med et smil på læben. Jeg har simpelthen bestilt så mange ting over webshops den sidste tid, både til pakkekalender og random baby stuff.

DSC_0030

Produkter i denne måneds Look Fantastic beauty box!

Klik på understregede emner og bliv skudt direkte til, hvor i finder produkterne 😀 så bliver det næsten ikke nemmere!

Eve Lom – Morning time cleanser. Eve Lom er et mærke som jeg har set meget, men ikke har prøvet endnu. Eve Lom er et britisk mærke, som er all for the glow. Eve Lom gør meget ud af at have en signatur blend af ingredienser, som tæller nellike olie, egyptisk kamille, eucalyptus og aromatisk humle. Cleanseren burde være god til at hudtyper.

Produktet her er en lidt utradionel cleanser, som er designet til morgenbrug. Den indeholder papaya enzymer, som skulle være med til at give en ultra mild eksfoliering, der hjælper tilstoppede porer og minimerer dem. Og gulerods olie, som skulle hjælpe til at forebygge diverse alderstegn. Sammen med Eve Lom signatur ingredienser skulle cleanseren efterlade huden lækker, udjævnet og med en lækker sund udstråling.

Cleanseren skulle være ekstra let, men når jeg sammenligner med mine egne cleansere fra hhv. Oskia og Clinique, så føler jeg ikke den vilde forskel. Vi fik en prøve på 50 ml. Produktet i full size er 125 ml. og koster lige nu 408 kr.

Sådan bruger du den: Fordel en lille mængde (1-1½ mandel str. ) på et tørt ansigt. Fordel cleanseren ved at arbejde i masserende cirkulære bevægelser. Cleanseren vil komme til at ligne en ren olie efter at være blevet varmet op. Herefter lader du cleanseren være på i 2-3 minutter og vasker til sidst af med vand. Jeg bruger normalt varmt vand først til at få cleanseren og og koldt vand til at lukke porerne efter.

Bemærk: Hvis du oplever ubehag ved cleanseren, så tag den af med den samme. Jeg kan fx. ikke tåle denne cleanser.

Alternativer med thumbs up fra mig:

Oskia – Perfect cleanser. Fantastisk cleanser 331 kr. for 125 ml. Virkelig et must-try! Dette er en lidt fastere cleanser på tube, men virkelig lækker her om vinteren.

Clinique – Take the day of. Fast cleansing balm. Super lækker virkelig blød cleanser, som forvandler sig til en let mælk i kontakt med vand. Kan bruges året rundt.

Codage – N° 03 Radiance & Energy serum. Da jeg så denne serum i min lookfantastic box, så tænke jeg bare juhuuu 😀 Jeg har i et stykke tid overvejet at invistere i nogle serummer and sometimes: What you wish, is what you get. Super fedt. Serummer er som regel pakket med good stuff og denne er ikke en undtagelse. Denne serum skulle hjælpe på at holde fugten i huden, virke antiaging, anti-fine linier, detoxing og give huden glød. Derudover skulle den være perfekt til at vække træt, grå vinterhud. Det sindsyge er at vi har fået 7 ml! virkelig fedt. Den fulde størrelse er nemlig 10 ml. og koster 316 kr.

Sådan bruger du den: Fordel serummen på et rent ansigt morgen og aften inden din creme. Den anbefales at arbejde i opad gående strøg. Jeg vil anbefale at lade serummen trænge lidt ind, inden du påfører din normale creme.

Molton brown – Body wash med coco & sandalwood.  Så fik vi en vaskeægte stocking stuffer. Jeg elsker indpakningen og jeg har allerede givet denne bodywash videre til min mand, som elsker den! Molton brown har lavet virkelig mange slags bodywashes med ret unikke dufte. Og de er klart et kig værd, hvis du stadig leder efter en adventsgave eller bare vil prøve noget nyt. Vi har fået en prøve på 100 ml. Full size er 300 ml. og koster ca. 180 kr.  Se mere fra Molton Brown.

Eylure – Exaggerate N° 156. Jeg skal være helt ærlig og sige, at det sæt, som jeg har fået.. Ikke er en favorit, heldigvis kan disse vidst nok ikke fåes længere. Eylure laver sindsygt mange forskellige sæt de fleste vanvittigt flotte og er til at betale. Jeg nævner i videoen et sæt jeg har fra Fleur de force, dette er små individuelle vipper i korte, medium og lange vipper. Så kan der tilføjes, hvor man føler for det 🙂 det kan jeg personligt bedre lide. Find dem her Fleur De Force individual lashes, de findes også i versionen pro-lash og disse kan osse godt anbefales 🙂 Se dem her – Eylure pro-lash individuals  Et sæt vipper fra Eylure koster omkring 50 kr. og er genbrugelige så at sige.

The wet brush – Squirt. Jeg kan personlig godt lide disse børster fra “the wet brush. Serien squirt er en rejsevenlig udgave i ret kraftige farver. Det fede ved de her wet beushes er at de ikke river i håret. Tænderne er ultra flexible og jeg føler virkelig at du skåner håret, når jeg bruger dem. Denne Wet brush squirt koster ca. 120 kr.

Lord & Berry – Pailette Glitter eye pencil i sparkle black. Lord & berry laver mange linere. Dette er en sort liner med en seriøs mængde sølv glitter i. Et virkelig godt bud til nytårslooket, især hvis du har kort tid til at lægge makeuppen. Vi fik en prøve på 0,6 g. Full size liner koster ca. 120 kr.

Sådan bruger du den: Læg linieren lags vippekanten. Lineren er nem at blende ud for et mere smokey udtryk. Brug den evt. sammen med lidt sølv øjenskygge for et endnu mere va va voom udtryk.

Pssst… Umiddelbart ville jeg fraråde at bruge den i vandlinien og hvis du bruger kontaktlinser.

Lord & Berry - Sparkle Black

Hvis du synes det lyder interessant og ikke abonnerer endnu, så kan du læse mere om boxen og abonnere her: Lookfantastic beautybox

Se også mine første reaktioner på produkterne i unboxingen herunder!

Tusind tak fordi i læste og evt. så med :* det betyder sindsygt meget!

Hav det fantastisk og vi ses 😉

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *