Højtider, Jul

Juleprank vol. 2. Pranks med glitter

prank glitter prettynormal pmJaaa sød ser den ud. Den lille pakke, gnæg gnæg gnæg. Her får i en hurtig guide til en nisseprank med glitter. Glitter er forfærdeligt at komme af med, hvilket i mange tilfælde kun gør det endnu sjovere. Nederst i indlægget finder du min juleprankvideo med glitter i andre versioner end den her 😉

Det skal du bruge: Glitter, lim, gave, æske/beholder og noget papir som nemt bliver revet i stykker evt. en tepose. Jeg lavede selv min indpakning/æske, men det er klart en fordel at bruge noget mere stabilt hvor bunden sidder fast 😉DSC_0205 2Så tager du dit papir og hælder din glitter derpå.DSC_0209 Luk glitteret inde i midten og forsejl brevet, evt. med lim. Nu burde du have et lille brev glitter. Gnæg gnæg gnæg.DSC_0213 2Lim posen/brevet fast til gaven med masser af lim.
DSC_0214 2Lim herefter gaven fast til beholderen med masser af lim igen. Det aller bedste er et rør eller beholder af en slags, hvor man ikke kommer til at kunne se bunden og at den kun har en vej, hvor gaven kan komme ud. DSC_0215 2Så pakkes gaven ind som ønsket og det skal gøres klart, hvad der er oppe og ned på gaven, igen er det bedst hvis der kun er en faktisk åbning.

VOILA! Et styks nissedril-gave med glitter!DSC_0086 2Se med i videoen herunder og se flere pranks med glitter.

Tusind tak fordi i læste og evt. så med 😉

Glædelig jul og RIGTIG godt nytår!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *