Beauty

Gaveregn – Gaveidéer fra mig til mænd!

Det er ikke alle, som har det vilde budget til julegaver. Jeg er nogle gange ved at falde helt bagover, når jeg ser en “gaveidé” til +500 kr. Selvfølgelig vil jeg gerne give noget godt og heldigvis så kan det også gøres på budget. Død over hade-gaver og ligegyldigt nips. Giv ham evt. noget han aldrig normalt vil invistere i eller noget han i det mindste kan bruge uden at skulle tage tilløb eller skal tænke for meget over det. En klassiker jeg tit ser er at løsningen bliver noget, der er for sjov eller virkelig kedeligt. Jeg satser altid på at give noget, der altid skal bruges og ikke er noget som man skal tage sig tid til at bruge. Jeg håber at du efter at have læst indlægget kigger forbi boxershorts og sokker i år 😉

Pampering til mænd? – Det er jeg er en stor fortaler for!

Badeanstalten laver nogle rigtig fede, specialiserede sæber og gaveæsker, der dufter fantastisk og altid giver modtageren et smil på læben. Jeg elsker at give sæberne til jul, fødselsdage og eller bare som værtsgaver. Kombiner evt. én eller flere sæber med en klassisk æske med papir og en flot æske.

Gaveæske – Bademesterens rene fornøjelser 99-120 ,-badeanstalsenbademesterensrenefornoejelser

En samling af 3 sæber i en fin enkel æske. Æsken indeholder Drømmefragmenter, Luna og Pimpstenssæbe. Perfekt til manden der elsker køkkenet (Drømmefragmenter), går i haven (pimpstenssæben) eller har brug for at afstresse lidt (Luna). Luna har en lækker beroligende duft af lavendel og pebermynte. Alle sæberne oser af lækkerhed og jeg har fået rigtig god respons fra de jeg har givet æsken. En klassiker er at jeg har siddet med en mand der har duftet, stirret og duftet igen. Og i sidste ende har været glad for at få noget anderledes.

Enkelte sæber fra Badeanstalten mine 3 forslag:

Saltbar kul & diamanter til 59,- Sæben her er meget speciel og indeholder 40% salt. Den har desuden en lækker duft af Appelsin og Sandeltræ. Sæbens udseende er har desuden ikke det klassiske feminine udtryk, som gør at han føler det virkelig var tiltænkt ham.

Drømmefragmenter til 55,- Sæben her er virkelig lækker og har en suuuuper lækker duft af citrongræsolie. Sæben er sort med specs af hvid igennem sæben. Perfekt til køkkenet, da citrus duften fjerner uønsket lugt fra madlavningen. Så hvis gavemodtageren elsker at lave mad, så kunne denne sæbe være et lækkert bud.

Grøn marmor sæbe til 55,- Sæben her er virkelig til naturelskeren eller til mænd der hurtigt bliver skræmt af dufte. Sæben har duft af fyr og cedertræ og er super smuk med sit marmorede udtryk.

Molton brown – mærket som med sit enkle design og udtryk, virkelig appellerer til de fleste mænd. Duftene er utraditionelle for os kvinder, men oser af mand. Ville du selv købe en bodywash til +150 kr? nej vel. Det ville en mand sikkert heller ikke. Jeg synes Molton Browns bodywashes med deres unikke dufte er helt oplagte til de fleste rigtige mænd +35, som har fundet deres balance.

Gaveæske fra Molton Brown Recharge Black pepper essentialspeppercornSuper lækkert gavesæt i en super smuk gaveæske. Det specielle ved sættet er kombinationen af bodywashen (se længere nede) og en eksfolierende bodyscrub-bar. Duften er sort peber & Bergamot. Just FYI Bergamot har sædvanligvis en let citrus duft. 😉 Sæben indeholder desuden også oak moss også kaldet slåenlav, som er en slags fint mos. Giv den evt. til den aktive mand, som har en tendens til at komme træt og “dirty” hjem, perfekt til at “take the day of”.

Body-scrub baren koster normalt 132 kr. og Bodywashen 182 kr. sættet her koster 314 kr. Du sparer altså ikke noget ved at købe hele sættet, men du får en super flot gaveæske med i købet. Indpakningen betyder altid mere end man regner med.

Enkelte bodywashes fra Molton brown 300 ml. til ca. 180 kr. Mine 3 forslag.

Black peppercorn body wash – Opfriskende og urtet bodywash. Bodywashen her indeholder peber-, coriander- og basilikum-olie. Som også har en antioxidant effekt og beskytter huden mod frie radikaler og derved for tidlig slid og ældning. Jeg synes at denne bodywash vil appellere til de fleste mænd, både handymanden, naturelskeren og business-manden.

Silverbirch bodywash – Dybderensende og næsten magisk bodywash. Duften er Bergamot & cedertræ. Denne bodywash indeholder ekstrakt fra fransk sølv-birk bark, dette ekstrakt har en fantastisk effekt på huden og bliver tit brugt til behandling af irriteret hud som fx. Eksem, kløe og faktisk også psoriasis.

Eucalyptus body wash – Super opfriskende bodywash. Perfekt her til vinter. Denne bodywash indeholder både eucalyptus olie, menthol, vild mint og cedertræ. Eucalyptus, menthol og mint har, som de fleste ved en dejlig opkvikkende effekt. Jeg sidder virkelig her og forestiller mig et lækkert friskt morgen bad, på en virkelig off dag. Giv den til manden, som har brug for en frisk start på dagen eller den aktive sportsmand.

Har din mand problemer med sved? Jaaa det er ikke så fedt at sige højt, men de fleste drenge og mænd har problemer med sved, både mængde og lugt. For nogle år siden faldt jeg over mærket Keihl´s. Min mand var midt i eksamensperioden og havde desperat brug for en deostick, der virkede både antiperspirant og lugthæmmende. Ved et tilfælde valgte jeg at købe en stick fra Keihl’s. Duften er meget mild og kan bruges både af mænd og kvinder! Dette er den perfekte stick til den pressede mand. Den er 24 timers adventure testet, som for én gangs skyld betyder noget! Nu har alle drengene, store som små fået denne deostick fra Keihl’s og sværger alle til den nu.deostick kiehls

Feedback fra modtagerne: Den er 100% pålidelig : Jeg ville købe den om så den kostede 300 kr! : Den er fandenme go! : Kan du ikke købe nogle flere? 🙂

Cross-terrain 24 hour strong dry stick til 145 kr.

Til manden der elsker mad: Pulled pork opskrift og rub. Her er en lidt anderledes gaveidé. Vi eller rettere min mand har lavet pulled pork et utal af gange. Det er en elsket og ønsket ret når vi får gæster. Så derfor kunne det jo også være en super DIY gave til manden der elsker mad. Gaven vil bestå af: Glas, fremgangsmåde/opskrift, færdig saltlagepakke og færdig dry-rub. Se indlægget her. DIY-gave Pulled pork sæt. 

DIY gave til arbejdsmanden: Har din mand et hårdt fysisk arbejde og er hans hænder tit ødelagt efter en lang dag på jobbet? Gartner, murer, tømrer you name it. Så giv ham evt. en hjemmelavet kaffe-scrub. Opskriften er sindsygt simpel: Bland 1/3 del kaffe (kværnet), med 2/3 håndsæbe eller bodywash. Du burde få en fin paste. Put herefter din scrub i et glas med bred åbning, evt. et syltetøjsglas og voila! Bløde hænder endnu en gang.

Eksperimentér evt. med at tilsætte lidt “in shower body lotion” så hænderne bliver fugtende samtidigt.

Osse til mekanikeren og olie-Peter 🙂 Har din mand et værksted? Eller er han en af de mange mekanikere og handymænd. I min familie har vi masser af håndværkere, der kommer hjem med hænder/arme smurt ind i olie, som lige skal fixes inden aftensmaden. De har altid sværget til kaffescrubs når hænderne var ekstra medtagede. Det er her idéen er fra.

Det var alt for mig fra nu, jeg håber i kunne bruge mine forslag. Hav det fantastisk og viii ses 😉

Share:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *