Beauty

Goodiebox by ChriChri. December 2015

chri chri

Hej alle sammen, så blev det tid til endnu en Goodiebox. Super fedt med endnu et samarbejde med et nyt firma. Nemlig det danske online livstils magasin (Som de selv kalder det) ChriChri grundlagt af Christiane Shaumburg-Müller. Jeg elsker disse special edition boxe og det virker som om, at hver gang der er et samarbejde omkring boxen, så er der ekstra at glæde sig til! Denne box var ingen undtagelse.

Alle understregede emner er links specielt til dig! 🙂 Så bliver det ikke nemmere! God fornøjelse 🙂

Hvis i ikke abonnerer på GB endnu og gerne vil have fingre i den Goodiebox der er omtalt her (Forudsat der ikke en ny på vej) Så følg dette link 🙂  Der kan i også se, hvad der har været i tidligere Goodieboxes og blive medlem, super nemt!

Mere on denne måneds Goodiebox “Goodiebox by ChriChri
Vi tager den lige værdi-mæssigt højest til lavest:

Estelle & Thild, Stockholm – Biocleanse Multi-action Facial Toner. – 175 DKr. Et suuuper spændende produkt, som jeg virkelig glæder mig til at prøve! Estelle & Thild er svensk, økologisk mærke, som jeg har haft kig på længe. De nævner ofte produktets 3 funktioner, der skulle være både fugtende, balancerende og tonene. Perfekt efter rens, til at fjerne det sidste snavs og genoprette hudens pH og fugt-balance før påførng af serum, creme osv. Denne toner indeholder desuden ingen alkohol, som kan strippe huden meget uspecifikt for naturlige olier. Serien hedder Biocleanse og dette er uden tvivl et hint til de enzymer og ingredienser som toneren indeholder. Enzymer er meget små, specifikke naturlige biologiske enheder. Disse enheder kan enten fjerne eller binde helt specifikke stoffer. Desværre kan jeg ikke finde af hvilke der præcis er i toneren, hvilket jeg jo selvfølgelig synes er vildt ærgerligt. Selve toneren er til alle hudtyper og praler af at indeholde både Aloe vera (Aloe barbadensis leaf juice), som har flere egenskaber. Den er både beroligende, fugtende, balancerende og hjælper virkelig irriteret hud. glycerin som hjælper huden til at holde på fugten. og hyldebær ekstrakt som jeg virkelig synes man kan dufte uhmmmm.

Tromborg, lip gloss quad i farven “Nature” – til 230 DKr. Jeg har i lang tid kigget på mærket Tromborg, som jo er et økologisk og naturligt mærke. Jeg må indrømme at jeg mest bliver tiltrukket af lidt farver og der er Tromborg – Professional makeup ikke rigtig. De lancherer rigtig mange jordfarvede produkter, som helt klart også er meget populære. DEnne quad indeholder 4 lip-glosses i rigtig fine størrelser. En ferskefarvet nude, en bronze, en kobber og til sidst en kobber med meget perlemors-action 🙂 Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve, hvad der er mit første Tromborg produkt!

The body shop – Mini body butter fra Frosted Plum serien – 50 DKr.  Ååååårh hvor har jeg hørt meget om denne jule-lanchering fra bodyshop. Og med rette! Jeg synes den dufter fantastisk! De fleste af os kender The body shops body butters og jeg synes simpelthen at deres små minis er super til afprøvning af dufte og i gaver. Super fedt at få den med i boxen.

Petite Affaire Accessories, hårbånd i farven navy – 69 DKr. Dette er simpelthen et hårbånd med en ståltråd syet i.  Dette gør at sløjfen kan kontrolleres til den perfekte pinup accessorie i min verden.

Wella, System Proffesionals (SP) – Luxe Oil Reconstructive elixir – Prøve. Full size 129 Dkr. for  100 ml. Efter at have læst vores lille folder er min interesse virkelig blevet pirret mht. at få prøvet denne hår-elixir så hurtigt som muligt. Den skulle indeholde både Argan, mandel OG Jojoba-olie. Jeg er spændt på hvordan mit hår reagerer på “elixiren”. Bliver det oliemættet og fladt eller mækbart fugtet og genoplivet?

Wella Sp Luxeoil Reconstructive Elixir indeholder 3x mere keratinbeskyttelse og er en genopbyggende letvægtsoilie, der øjeblikkeligt forvandler hårets struktur, så det ser sundere ud og føles mærkbart blødere. Produktet indeholder en eksklusiv blanding af naturlige olier. Arganoile, kaldes “flydende guld” og er kendt for sine nærende og kosmetiske egenskaber. Mandelolie, er kendt for sin fremragende fugtgivende evne og sin lethed. Jojobaoilie, er kendt for sin kosmetiske betydning og er særligt egnet til skrøbelige og tørre spidser.

Hari tea, Choko Chai & Sweet Chai – 2 prøver. Jeg har faktisk ikke kunne finde stedet, hvor disse bliver solgt, men jeg synes det er rigtig hyggeligt at få noget lækker te her i vinter-kulden, sammen med den månedlioge forkælelse som Goodiebox også giver.

Denne måneds Goodiebox’ værdi er ca. 524 kr.

Jeg håber i kunne bruge links og info her på siden.

Og tusind tak fordi du læste med!

Husk at den nedenstående video kan ses i HD

Hav det fantastisk og vi ses 😉

 

Share:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *