Beauty

Makeup tutorial tema: Bærtoner

bærtoner blog pmHej allesammen, så fik jeg endelig lavet et nyt makeuplook. Jeg elsker bærtoner året rundt, men de passer jo i virkeligheden bedst til de kolde måneder. I slutningen af indlægget finder i videoen der hører til 😉 god fornøjelse.

NB: Som altid er understregede produkter = links direkte til de sider, hvor produkterne kan købes og hvis du bare vil finde mere info.

Produkter brugt til looket:

Nilens jord no. 841: Penslen kommer ud af den såkaldte gold-line serie. Dette er en pensel som har udviklet sig til lidt af et multi-tool for mig. Penslen har en en oval/konisk form og minder lidt en mini blending brush uden rigtig at være det. Den er designet til at gå perfekt ind i globelinien og har for mig en super densitet, som gør at jeg bruger den til så meget mere.

Real techniques accent brush: Denne lille fine sag kommer i et sæt kaldet Real techniques starter set. Jeg bruger den altid til, at lægge skygger og blende på den nederste vippekant. Børsten er flad og kraftig, som også gør det ideel til formålet.

Real techniques Duo fiber contour brush:  Dette er jo eeeegentlig som navner antyder en contour brush. Jeg bruger den mest til blush. Børstens hår har flere længder, som giver en meget let applikation. Jeg bruger den især, hvis blushen er meget kraftigt pigmenteret. Så er det bare meget nemmere at styre intensiteten.

Urban decay primer potion:  Jeg glemte at nævne det i videoen, men jeg brugte en primer som base for mit look. Det skaber bare en bedre base og får looket til at holde meget længere.

Urban Decay vice 3 og alternativer til paletten: Farverne brugt fra paletten hed: Truth, Undone, Alchemy og bondage.

Palette alternativ, budgetvenlig:

Morphe warm palette 35W, indeholder farver, der er tætte på farverne brugt i tutorialen. De kan være sværere at blende ud og indeholder lidt flere “fyldstoffer” end fx. UD paletter, som jo er af bedre kvalitet.

Urban Decay ink for eyes, waterproof precision eye pen i black: Jeg ELSKER den her liner! Den sidder som den skal og er helt sikkert pengene værd. Lineren har en filt tip og fungerer i princippet som en ekstremt pigmenteret tusch (hvis man må bruge et dødeligt term) . Jeg bruger den på dage, hvor jeg har brug for at stole på min liner. Lange dage, fester etc. Kan godt anbefales!

Clinique high impact extreme volume mascara: En mascara som jeg tester i øjeblikket. Den giver virkelig volumen og holder længe. Jeg skulle liiige vende mig til applikatoren, som er quite chunky. Ville jeg købe den igen? Nej, men det kun fordi der er SÅ mange andre billigere alternativer.

Clinique quickliner for lips no. 13 Crushed berry: En rigtig fin base for min læbestift, men jeg ville ikke bruge den alene. Liplineren her har en lækker formulering og efterlader en sikker mat overflade ideel til de bærfarvede og nude stifter.

Bourjois rouge edition lipstick I no. 18. Violine Strass: Den er bare sååå F***** flot. Jeg elsker den her dybe, bærtonede, næsten lilla læbestift fra Bourjois. Bourjois er et meget budgetvenligt mærke, som jeg har en del læbeprodukter fra og jeg har brugt den her Violine Strass SINDSYGT meget og den er perfekt til vintermånederne. Jeg elsker konsistensen, følelsen på læberne og at den (i hvert på mig) ikke virker udtørrende.

Teeez waterproof eyeliner i deluxe black: Dette er et produkt, som jeg tester i øjeblikket. Indtil videre er jeg ikke synderligt imponeret. På mig vandrer lineren helt vildt og jeg kan ikke “stole” på, at den sidder som den skal… Du kan helt sikkert finde et bedre alternativ. Det eneste positive ved lineren er at konsistensen er super blød og pigmenteringen i top, men hvis det ikke vil blive hvor den sat, så forsvinder pointen jo…

Teeez blush i Rosy glow: Det er sjovt at man med tiden får lavet noget go-to produkter i sit make-up stash. Blushen Rosy Glow fra Teeez er altså en af mine. Den er ikke ekstremt pigmenteret, hvilket gør den rigtig nem at bygge op. Den efter et blødt, naturligt og ikke mat look. Og så elsker jeg indpakningen. Perfekt til håndtasken.

Videoen kan ses i HD.

I kan også følge mig på instagram og youtube. Direkte link finder i i siden til venstre.

Tusind tak fordi i læste/så med, hav det fantastisk oooog vi ses 😉

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *