Beauty

Det perfekte makeuphjørne

 

Hej allesammen 🙂 jeg bliver tit spurgt privat, hvor jeg har fundet tingene til mit makeuphjørne. Jeg havde brugt for at det ikke skulle koste eller fylde for meget. Jeg ledte faktisk mange steder. Det overraskede mig faktisk meget, at alt kunne findes i IKEA. Who knew. Hvis du kan lide det det rustikke look, så kan man virkelig finde nogle flotte makeup/skriveborde på DBA og Trendsales. Mit hjørne her fylder omkring 3M^3 og hvis i har nogle yderlige spørgsmål så skriv endelig 🙂 God fornøjelse

Skrivebord – Micke 73 cm. bredt og 50 cm. dybt. koster ca. 300 kr. i IKEA. Jeg købte den her størrelse, så det passede til den plads som jeg ville have til det. Den har et “hul” i yderste højre hjørne, som der kan køres kabler ned igennem. Mega praktisk, så man slipper for ledninger over det hele. Indeni bordet sidder en skinne til stikdåse og ledninger. Så ledningerne falder ikke engang ned på gulvet. Kanon ik? 🙂 Man kan evt. købe sådan nogle kabelspiraler eller bare strips. Til at holde ledningerne på plads.

Organisers – Godmorgon, 3 stk. organisers. 34 cm. x 17 cm. koster ca. 79 kr. 3 boxe, som oven i købet kan stables, hvis der er behov for det. Jeg tror med tiden at jeg finder nogle der passer lidt bedre ned i skufferne. Men de er rigtig fine i højden (3 cm.) og har nogle fine variationer mht. indelinger i de forskellige boxe.

Spejl – Kölja facetslebet makeup-spejl . 60 cm. x 60 cm. Koster 99 kr. Super sødt og dejligt billigt. Wee huuu 😀

Hollywood lights – Ledsjö lys. LED væglys 60 cm. i højden. Koster 349 kr. stk. Som jeg ser det, så er disse lys det tætteste vi kommer på hollywood style makeup lights. Lysene passer perfekt i højden til spejlet Kölja. Pærerne som er indbygget har kun ét minus, de holder i 20.000 timer, men kan IKKE udskiftes. En detalje som selvfølgelig står med småt. Det svarer til at de står tændt uafbrudt i 2,3 år år 🙂 det kan jeg dog godt leve med.

Dette er nok det mest købte møbel blandt makeup entusiaster. Kommoden er perfekt til makeup og produkter. Kommoden er inddelt i 9 skuffer. 5 smalle (ikke så dybe) perfekt til paletter og mindre makeup og 4 dybe, perfekt til cremer osv.

Organisers til pensler – Godmorgon skuffe med fag i akryl koster 129 kr. Jeg synes de her er perfekte til ALEX- kommodens større skuffer. Her har jeg alle mine pensler og de læbestifter, som der ikke er plads til i min læbestift-holder på selve kommoden.

Jeg håber at i kunne bruge indlægget til noget og del endelig jeres fif til det perfekte makeuphjørne :*

Hav det fantastisk og jeg håber vi ses igen her på bloggen

XOXO Lise

Share:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *