Beauty

Den længe ventede emties video del 1.

Hej Alle sammen 🙂 Så fik jeg endelig lavet en ny emties (opbrugte produkter) video! Jeg har også kombineret produkterne som jeg fortryder, at jeg har købt. Jeg synes altid det er ret spændende at høre og se de her emties videoer. Jeg bliver tit inspireret  til at prøve nye ting af, på godt og ondt ha ha. I kan finde alle produkterne, som er nævnt og links til dem jeg anbefaler nedenfor videoen. Alt understreget tekst er links for you my friends.

Min del 2. Emties bliver alt andet end makeup 😉

Anbefalede produkter fra del 1.

Rimmel Wonder’Full Mascara med argan olie. Super hverdags mascara, der er 100% klumpefri. Definerer vipperne superflot og giver flot, men naturlig volumen. Jeg synes også, at mine vipper virkede meget flexible og den var i det hele taget virkelig rar at bruge.

L’Oréal Volume million lashes. Den her har været en af mine yndlings mascara’er før i tiden og jeg har haft købt den adskillige gange. Den skaber lækker volumen og separerer vipperne superflot. Og så elsker jeg dens applikator. Desværre (som i kan høre i videoen) så blev den her altså for gammel før jeg nåede at bruge den… Super ærgerligt.

Maybelline color tattoo 24 hour eyeshadow. Jeg elsker især to fra serien med metalliske finishes. Nemlig Pink gold og On and on bronze, som er to virkelig smukke color tattoos. De kan bruges både for sig selv og som en slags base sammen med din normale øjenskygge. Jeg har brugt dem virkelig meget, når jeg ikke har haft så meget tid til at lægge makeuppen. Blendet ind fra det ydre V og med en simpel liner og mascara.

Appeal4 glasneglefil KÆMPE FAN! Jeg er blevet rigtig glad for glasneglefile. Jeg blev anbefalet, at prøve dem af Nailart enthusiasterne @Lacquer_sisters. Fordi mine negle delte sig på langs. Det viste sig at være en fantastisk idé. Desværre varierer prisen sindsygt meget for filene og selvom de er produceret samme sted, så kan prisen variere fra 30-139 kr! Så det er klart noget at være opmærksom på.

L’Oréal super liner i intense black. Min favorit liner, som kan fås over alt. Lige meget, hvor du bor i Danmark. Super smal filt-tip, som er virkelig god til at kreere en perfekt streg og wing. Det er en flexibel formulering, som gør at din wing ikke krakelerer i løbet af dagen, den holder super godt og har en flot pigmentering.

Maybelline Liner express eyeliner. Min yndlings liner i mange år. Som først blev skiftet ud for nogle år siden. Super nem at bruge med en meget flexibel filt-tip og god pigmentering.

Nævnt i video’en: Burts Bees lip gloss – Jeg eeelsker deres lip glosses og har lyst til at have en i hver farve! De føles som en moisturising kur for dine læber og så elsker jeg i det hele taget formuleringen. Køb evt. en gaveæske fra Burts Bees og spar MASSER af penge hvis du vil prøve andre produkter fra mærket.

Ikke anbefalet…

L’Oréal Telescopic Mascara. Der findes åbenbart flere forskellige typer telescopic. så spørgsmål er måske om jeg har fået fat i en forkert. Lige meget hvad så er denne type som jeg har fået fat i. Ikke noget for mig. Jeg prvede den mange gange, men resultatet var det samme. Den samler mine vipper på en meget lidt flatterende måde og jeg kan kort sagt ikke anbefale den.

Max Factor False lash effect. Virkelig irriterende applikator og formuleringen var meget tør. Det var muligt at bygge et rigtig flot look op, men det tog bare 10.000 år! Det havde jeg ikke tålmodighed til. Det virkede som om at potentialet var der, men at formuleringen modarbejdede applikatoren.Til gengæld har jeg lagt mærke til at den har fået nyt design, så måske har den også ny formulering? Man kan håbe.

GOSH – Grå øjenskygge. Den lignede simpelthen aske på øjenlåget. Glimmeret var ikke til at spore og de få specks der var forsvandt virkelig hurtigt. Lige meget hvad, så kunne jeg ikke få et ordentligt look op og køre med skyggen. Til gengæld kan jeg heller ikke finde den længere, så måske GOSH har vurderet det samme.

Maybelline color tattoo 24 hour eyeshadow. Desværre er alle color tattoes ikke lige gode i formuleringen. Eternal gold er fx ikke en anbefaling herfra, hvis du vil have et perfekt tonet look med den. Eternal gold fordeler sig mere i flager, hvilket er mega irriterende for mig, der foretrækker et 100% ensartet look. Formuleringen er også mere hård end de andre og fungerer ikke lige så godt som base. Just FYI girls.

Bourjois blush i Cendre Rose Brune. Den her blush har jeg bare ikke kunnet få til at fungere. Jeg kan ikke forklare hvorfor, men jeg kan ikke den til at vise sig på mine små æblekinder. Jeg kan der i mod klart anbefale deres læbestifter fra Rouge edition lipsticks serien, der er super gode til prisen. Jeg personligt elsker farven Violine strass.

Clinique long last glosswear  i farven No. 18 Mystic. For mig så var formuleringen ikke noget for mig. Jeg synes den var utroligt klistret at have på.

Maybelline superstay 24 hour lipsticks. Formuleringen var ok, men for faaaaaaa’en hvor de lugtede. Mere har jeg ikke rigtig at sige til dem.

Maybelline Brow Drama i transparent. Jeg kunne ikke rigtig bruge produktet. Ét var at selve formuleringen var for svag til at holde mine “Crazy brows” og applikatoren var bare kæmpe stor. Jeg ved simpelthen ikke hvad de har tænkt på med designet af den ha ha.

EOS læbepomade i Blueberry & Acai. Den her forsejlede simpelthen mine læber og fugtede dem ikke rigtig. Jeg ved at de kan variere fra duft/type til type. Sååå hvis du har en som du synes er super god så skriv det endelig i kommentarerne til mig.

Kivvi lip marmelade i mint. Kivvi er et mærke, som for nylig er kommet til Danmark. Den dufter rigtig godt, men produktet er simpelthen så hårdt, at det næsten er umuligt at få produkt ud af beholderen. Derfor røg den tit bagerst i køen, efter andre læbeprodukter.

Vaseline Queen bee limited edition. Af en eller anden årsag så blev mine læber vildt tørre hver gang jeg forsøgte at bruge den her. Og så ruger pointen jo lidt.

“Så Vaseline, det er sidste gang vore læber mødes”

The body shop – Lip and cheek velvet stick. Årh ha… Det her er en af de produkter, som er et af forsøgende på at være anderledes og nytænkende, men nogle gange bare fejler. Stiften skulle ændre farve ift. din syrlighed på læber og kinder. Jeg fik en let sort teint, hvilket ikke var særligt fedt… Jeg var faktisk pænt skuffet. Jeg købte stiften fordi en anden youtuber havde været helt vildt med produktet. Sådan ken det gå…

Jeg håber at i kan lide videoen og at har det fantastisk!

Vi ses 😉

1 Comment

  1. Emties video del 2. Beauty stuff – PrettyNormal

    […] Den længe ventede emties video del 1. 24. februar 2016 […]

    02 . 03 . 2016

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *