Beauty

Emties video del 2. Beauty stuff

Hej Alle sammen 🙂 Så fik jeg endelig lavet en ny emties (opbrugte produkter) video! Den her indeholder alle beauty produkter, der ikke er direkte makeup. Jeg synes altid det er ret spændende, at høre og se de her emties videoer. Jeg bliver tit inspireret  til at prøve nye ting af, på godt og ondt ha ha. I kan finde alle produkterne, som er nævnt og links til dem jeg anbefaler nedenfor videoen. Alt understreget tekst er links for you my friends.

NB: Der vil være lidt opdateringer i løbet af dagen “Le baby you know” det bliver opdateret hurtigst muligt. 😉

Jeg har også lavet en del 1. som indeholder opbrugte makeup-produkter kombineret produkterne som jeg fortryder, at jeg har købt.

Se den her: Del 1. Opbrugte produkter/emties

Anbefalede produkter fra del 2.

Pukka cool mint green. Normal pris er ca. 38 kr. og et klassisk tilbud er 3 for 100. Jeg elsker den her version af en grøn te. Grøn the med et frisk hint af mint. Jeg synes den smager virkelig godt og den er min faste morgen te. Pukka kan generelt kan købes i de fleste større supermarkeder og helsekostforretninger. Læs mere om te’en her: www.pukkaherbs.com – Cool mint green

Clipper peppermint. Priserne varierer meget ift. størrelse og mængde, men jeg vil sige fra 22-45 kr. er normalt. Jeg er en kæmpe fan af Clipper te. Super fedt koncept og utroligt gennemført. Det specielle ved Clipper-versionen er garantien om, at der kun anvendes de bedste og reneste ingredienser og samarbejder udelukkende med producenter, hvis målsætning er konstant at forbedre leveforhold og arbejdsvilkår for deres ansatte, samt disses familier. CLIPPER te’e generelt kan købes i de fleste større supermarkeder og helsekostforretninger. Læs mere om firmaet Clipper her: www.clipper-teas.com

Little Miracles organic energy – is the. Jeg finder dem som regel i min lokale netto til 10 kr. men normalprisen i vidst omkring 20-25 kr. Som sagt i videoen, så bruger jeg mere delittle miracles her is-te’e fra little Miracles som en slags alternativ til sodavand. For nogle år siden bestemte jeg mig for skære ned på sodavand generelt. Og vendte snuden mere kropsvenlige alternativer. Jeg synes at disse is-te’e er sjove og spændende at prøve. De to jeg har med her er deres Green tea  og White tea versioner. Green Tea indeholder: Grøn te, ginseng, granatæble, acai og agave. White tea indeholder: Hvid te, ginseng, cherry, acai og agave.

Clinique Take the day off cleansing balm. Ca. 220 kr. Den her balm er simpelthen så lækker at bruge. Jeg brugte den som regel, når jeg havde lidt ekstra tid og gav ligesom ansigtet en slags massage sammen med cleanseren. Perfekt til spa-tid midt i en travl dag. Jeg bruger hvad der svarer til 1½ hasselnøds størrelse produkt på tør hud. Masserer ansigtet og evt. hals. Herefter renser jeg cleanseren af med min fugtede konjac sponge eller en vaskeklud. Først med varmt og gradvist koldere vand. Til sidst helt koldt vand for at lukke porerne.

Clinique redness solution soothing cleanser. Ca. 180 kr. Cleanseren, der aldrig svigter. Jeg har lys hud og fregner. Med en klar tendens til rødme. Det her er min helt normale hverdags cleanser. Jeg føler helt klart, at den har hjulpet min hud. Efter jeg har fjernet makeup, åbner jeg porerne med lunkent vand. Jeg bruger, hvad der svarer til 1½ hasselnøds størrelses produkt til ansigt og hals, sammen med min konjac sponge. Jeg tager den af ved, gentagne gange, at skylle svampen og tage cleanseren af på den måde. Med gradvist koldere vand som ovenfor.

Balance me restore and replenish face cream. Ca. 380-450 kr. Den her var bare sååå sindsygt god. Duftede virkelig lækkert og jeg kunne virkelig mærke og se en forskel på min hud, da jeg brugte den. Cremen er lidt fed i konsistensen, men trænger hurtigt ind. Huden føles lækker og gennemfugtet bagefter. Cremen indeholder særlige peptider, hyaluron-syre og antioxidanter, som alle bekæmper de første fine linier og aldringstegn (no wonder, I loved it!). Og så skulle den være super til os der er 25+ “Woo hoo that’s me!”. Jeg kommer helt klart til at smide den på ønskelisten OG kigge langt efter tilbud.

Konjac sponge red clay. Ca. 99 kr.Svampen her har jeg været rigtig glad for. Jeg bruger den sammen med mine cleansere. Fordelen er klart den ekstremt eksfolierende effekt den har. NB:! Husk at vaske svampen grundigt før brug, da den kan være soaket i et konserveringsmiddel som kan give problemer. Vask også svampen grundigt efter brug og læg den i en skål med kogende vand en gang om ugen, for at undgå ophobning af skidt i svampen.

L’Oréal Paris Elnett satin hair spray. Kan generelt købes i de fleste større supermarkeder til ca. 30-60kr.En klassiker indenfor hairsprays. Godt hold, uden at gøre håret for stift eller klistret. Perfekt til at tæmme flyaways uden at få håret til at se vådt ud.

Sebastian Penetraitt strengthening and repair sæt. Få sættet til ca. 300 kr. Super sæt. Balsammen især føles som en meget fed hårkur! Super lækkert! Jeg kunne godt finde på at give sættet til kvinden, der har alt og bare skal prøve noget nyt. Og jeg kunne selvfølgelig også selv finde på at købe den igen.

Mentholatum intensiv håndcreme. Kan generelt købes i de fleste større supermarkeder til ca. 35 kr. Mærket Mentholatum kender vi jo alle sammen. De er meget kendt for deres læbe-produkter balms og salver. Jeg prøvede engang den her ved et tilfælde. Jeg havde et job hvor jeg stod op i mange, mange timer og når jeg kom hjem havde jeg meget udmattede fødder. Konsistensen er en slags balm og den har en virkelig rar kølende effekt med sit indhold af kamfer. Jeg gav fødderne et godt lag og tog et par tætsiddende sokker på. Primært for at undgå hård hud og friske fødderne op. Det var virkeli rart. Min mand har “desværre” 🙂 også opdaget den og er blevet så glad for den, at han bruger den hver dag.

Batiste original tørshampoo. Ca. 29-79 kr. Ja, bastiste laver bare den bedste tør-shampoo. Jeg foretrækker den originale. Den er blevet ekstra aktuel efter jeg er blevet mor. Hårvask, det er der tit ikke så meget tid til. Så Ttørshampoo’s og leave in conditioners er et hit for tiden 🙂

Annemarie Börlind Aqua nature. Fugtighedscreme til ca. 350 kr. Det er meeeeega lang tid siden, at jeg har brugt den her. Så det eneste jeg kan sige er, at jeg var klar til at prøve mere fra  mærket. 🙂

Urban Veda Radiance body scrub. Kan desværre ikke købes i Danmark længere. De har før været hos magasin 🙂 Rigtig frisk scrub, meget urtet duft, naturlige ingredienser og den gav mig lyst til at prøve andet fra mærket. Dog synes jeg, at den godt kunne være en anelse udtørrende.

Sephora eye masks ca. 35 kr. Kan selvfølgelig købes i Sephora 🙂 De her er bare SÅ hyggelige. De er super nemme at bruge og perfekte til at få noget pampering ind i hverdagen. Perfekte til aftener hvor man bare er UDKØRT. Og så har de har en virkelig lækker kølende effekt. Perfekte som den lille gave til veninden. Jeg skal helt sikkert have nogle flere.

Dove Pure care dry oil sæt. Kan generelt købes i de fleste større supermarkeder til ca. 30-60kr. Stk. Det her sæt tog lidt røven på mig. Lækre ser de ikke ud, når man lægger første øjne på udseendet af produktet. Karrygul balsam og olielignende shampoo, men hold da op en super lækker effekt. Mit hår og hovedbund bliver hurtigt påvirket af, hvilke produkter jeg bruger. I tiden med det her sæt havde jeg INGEN problemer. Super lækkert. Mit hår var lækkert og så friskere ud i længere tid. Jeg havde heller ikke problemer med hverken fedtet hår eller tør hovedbund, som jeg ellers kan have en tendens til her i de kolde måneder. DEJLIGT.

Nivea soft creme. Kan generelt købes i de fleste større supermarkeder til ca. 35-50 kr. Jaaaa, nogle gange kan det gøres ret simpelt. Det behøver jo ikke altid at være parfumerede body butters 🙂 Nivea soft er en rigtig fin creme til især tørre ben, som er det jeg primært har brugt den til. Den dufter meget mildt g jeg kan faktisk rigtig godt lide den.

Savett Sensitive and clean. Ca. 35 kr. Rigtig fine multi purpose renseservietter.


I den her emties video, har jeg nogle få produkter der ikke helt var dårlige som sådan. Men alligevel ville jeg ikke anbefale dem direkte.

Maya water facial mist – Organic white tea 150 ml. ca. 250 kr. Den her mist var rigtig fin. Den her blev smidt ud fordi den begyndte at lugte. Næste gang ville jeg nok købe den i travel size, simpelthen fordi jeg ikke bruger mists nok.

Plaisir salt body scrub. Ca. 99 kr. Den her scrub brugte jeg mellem mine epileringer og så duftede den af cookie dough. 🙂 Jeg ville ikke købe den igen, simpelthen fordi der er andre scrubs som jeg gerne vil prøve og så har jeg lidt indtrykket af, at jeg kan lave en hjemmelavet scrub med samme effekt.


Ikke anbefalet

Keihl’s Amino acid shampoo og balsam sæt. Bare et lidt for kedeligt sæt til så mange penge. 140 kr. for 250 ml. Shampoo og 165 kr. for 200 ml. balsam. No thanks. Jeg synes ikke, at jeg kunne se den store forskel. Ikke nok til at jeg kunne retfærdiggøre prisen. Duftede rigtig lækkert, men nej.

Iroha – Relaxing intensive treatment footsocks. 

Aussie miracle moist sæt ca. 40 kr. stk. Samme vurdering som med Keihl’s sættet. Not worth the money.

Palmolive therma spa – mineral massage ca. 50 kr. Well… det her produkt gjorde bare ikke noget for en hud og så indeholder produktet også direkte plastik Whaaaat! Læs mit indlæg om micro beads her: Micro beads – Toxiner i din scrub?

Palmolive feel glamorous. Hold da op, jeg har aldrig haft så stærk en mening omkring en body shampoo. Sindsygt syntetisk produkt. Jeg er blevet så afskrækket at jeg ikke engang vil prøve andre i serien.

Jeg håber i kunne lide indlæg og video 🙂

Hav det fantastisk og vi ses

1 Comment

  1. Goodiebox unboxing – Bloggers choice – PrettyNormal

    […] skuffet. Jeg kan fx. anbefale Balance me restore and replenish face cream. som i kan læse mere om her. Det var faktisk også et produkt fra Goodiebox, som jeg VIRKELIG ELSKEDE. Balance me hånd cremen […]

    02 . 09 . 2016

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *