Beauty

Favoritter – Timesavers

Hej alle sammen, som i nok ved er jeg blevet mor (min søn er 3 mdr. nu. ) og puha det trækker tænder ud en gang i mellem. Tid til pampering er der ikke meget af.  Jeg synes at det er meget vigtigt, især hvis man er meget stresset, at man husker at pleje sig selv. Så i denne del af mine favoritter er en klar trend igennem alle produkterne – timesaving.

Alle produkter i video’en er listet nedenfor og alt der er understreget er links til de steder, hvor man kan få fat i produkterne 🙂

origins masks
Origins – Drink up intensive overnight mask 100 ml.
 Velduftende fugtmaske som ikke skal vaskes af. Indeholder bl.a. Japansk tang, avocado- og abrikoskerneolie. Eneste minus er at man kan blive en anelse klistret når al fugten er suget ud af masken. Den er ikke helt ideel som base for makeup dagen derpå.

Origins – Out of trouble 10 minute mask 100 ml. Både sidst i min graviditet og efter jeg havde født, så gik min hud helt amok. Jeg blevet hævet, fedtet, fik store tilstoppede porer, hormonelle bumser og intet var som det plejede. Så prøvede jeg den her maske fra Origins. Den skulle fungere på 3 områder, absorbere overskydende olie, fjerne overskydende talg (hudorme etc.) og fjerne døde hudceller. Jeg følte også at kamferen havde en rigtig lækker kølende effekt som min stressede hud virkelig nød godt af. Og så gør det jo ikke noget at man er færdig efter 10 min. 😉

I video’en nævner jeg også at Origins laver små kits eller sæt med deres masker. Som noget nyt har de også lavet en slags forberende Mask primer kaldet Maskimizer som også er inkluderet i deres sæt lige nu.

Maskimizer sætEks. Origins Maskimizer Marvels sæt. Et super fedt sæt med både fugtmaske, lermaske med aktivt kul og hvidt ler, lermaske med rødt ler og jojoba kerner til eksfoliering.

Sephora eye mask green teaSephora eye masks – Green tea. 

Nivea in shower body lotion med cacao. Hvem har ikke hørt om in shower body lotions. Jeg havde hørt om dem, men det er først nu jeg har overgivet mig til trenden. Jeg må indrømme at det er super nemt og hurtigt og bruge. Prøv det!

Urtekram håndsæbe Nordic birch. Super underlig favorit I know. Og jeg ved godt at det ikke er en timesaver, men hold da op. Jeg er blevet fuldstændig besat af den her håndsæbe. Økologisk, naturlig og dufter helt fantastisk. Kan købes hos i diverse brugsforretninger og helsebixe 😉

Clarins – One step facial cleanser 200 ml.  2 faset cleanser med en fantastisk let parfumeret duft. Jeg elsker simpelthen denne cleanser til de travle dage. Opfrisker, fjerner makeup og dagens smuds virkelig hurtigt. Skal ikke renses af. Jeg synes den efterlader huden med et ultra let olie, så huden ikke føles så strippet. Virkelig dejligt. KÆMPE FAN!


Timesaver makeup!

Lip gloss er en fantastisk timesaver for mig. Jeg synes at en god lipgloss virkelig kan give en følelse af at være mere put-together ved et enkelt strøg. I øjeblikket rykker specielt to gloss’es for mig.

lip glossElizabeth Arden Beautifull colour lip gloss 6.5 ml. Allerede når man åbner beholderen og dufter til glossen, så bliver man lidt forelsket. Den får mig til at tænke på en sommer lørdags brunch med pandekager. Super blød og holdbar gloss. Farven Coral Kiss er en klar favorit hos mig, den frisker mig op på sekunder og gør looket mere friskt med et strejf af forår. Glossen har en let shimmer og booster collagenproduktionen til fyldigere læber. Den indeholder også mango og shea-smør som fugtende ingredienser. Indpakninger er også virkelig fin med indbygget spejl. Det eneste minus for mig er applikatoren. Jeg synes personligt at den fanger for meget produkt.

Burt’s Bees – Lip gloss i Nearly dusk. Super flot gloss af 100% naturlig ingredienser. Den er super fugtende og lækker. Jeg kan faktisk ikke understrege hvor fugtende den føles. Jeg har altid en i tasken og i nogle tilfælde bruger jeg den faktisk som en totalt diva balm i stedet for en læbe pomade ha ha. Farven Nearly dusk er super smuk rosefarvet gloss med både guld, pink og lilla shimmers. På læberne er den super sød og føles bare SÅ lækker, at jeg er begyndt at kigge efter flere fra serien.

M.A.C – Pro long wear paint pot i farven Painterly. Har  i nogensinde siddet og set en makeup tutorial og tænkt, hvordan %¤*# får de øjenskyggen til at sidde så pænt?  Jeg tror efterhånden at de fleste bruger MAC paint pots, som passer til netop deres hudtone. Piger med lysere hud bruger som regel enten MAC’s Pro long wear i Soft Ochre eller Painterly. Soft Ochre har en let gullig undertone og Painterly har en let rødlig undertone. Disse fungerer bedst, hvis du er meget lys huden. De fungerer både som primer og concealer til øjenlåget. Skjuler blodårer, udjævner “underlaget” og får looket til at holde, perfekt base for din øjenmakeup. Jeg er så glad for at jeg fik købt Painterly AT LAST!

color tattooMaybelline color tattoo 24 hour eyeshadow. Jeg elsker især to fra serien med metalliske finishes. Nemlig Pink gold og On and on bronze, som er to virkelig smukke color tattoos. De kan bruges både for sig selv og som en slags base sammen med din normale øjenskygge. Jeg har brugt dem virkelig meget, når jeg ikke har haft så meget tid til at lægge makeuppen. Blendet ind fra det ydre V og med en simpel liner og mascara. Done!

bourjois silkedition compact powderBourjois – Silk edition compact powder i no. 52 Vanilla. Det er ikke alle i hele verden, som bruger foundation hver dag. Selvom det virkelig kan virke sådan nogle gange. Jeg bruger tit den her pudder fra Bourjois, som med sin virkelig gode applikator har en let dækevne, så man nemt kan fjerne uønsket rødme og shine. Perfekt on the go og når man ikke har meget tid foran spejlet.

Too faced chocolate bar palette. Paletten, der jo ikke rigtig behøver en introduktion. Chocolate bar paletten er nærmest ikonisk. Det er i øjeblikket den palette jeg griber efter mest. Mest fordi de fleste af farverne kan bruges alene.

Tusind tak fordi i læste med, husk at i nu også kan finde mig hos Bloglovin’ super nem portal, hvor man kan følge alle sne yndlings blogs ju huuu

Hav det fantastisk og vi ses 😉

Share:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *