Beauty

Emties og giveaway :D

Hej Alle sammen 🙂 Så er det allerede tid til endnu en emties (opbrugte produkter) video! Heldigvis har jeg ikke ligeså mange produkter som sidst. 🙂 Jeg synes altid det er ret spændende, at høre og se de her emties videoer. Jeg bliver tit inspireret til at prøve nye ting af, på godt og ondt ha ha. I kan finde alle produkterne, som er nævnt og links til dem jeg anbefaler under videoen. Alt understreget tekst er links for you my friends. 😉

Favoritter

Pukka three mint.  Mint te har generelt en beroligende virkning, har positiv indvirkning på både fordøjelse og immunsystem. Jeg føler mig generelt bare mere frisk og klar i hovedet når jeg har drukket mynte-te. Jeg er bare mega fan. Denne version af mint-teen indeholder både pebermynte, spearmint (krusemynte) og agermynte. Pukka kan generelt købes i de fleste større supermarkeder og helsekostforretninger. Normal pris er ca. 38 kr. og et klassisk tilbud er 3 for 100. Jeg elsker mint te.

Fredsted kamille (nævnt). En sjov favorit måske, men jeg kan virkelig lide godt Fredsteds kamille te. Den blev nævnt i forbindelse med min afprøvning af pukka three chamomile. Den er meget budget venlig og den kan købes i noget så eksotisk som Netto.

Bioderma sensibio H2O micellar water. – Mild skintonic og makeupfjerner til følsom hud. Uden parabener og parfume. Indeholder agurke- og lakridsrods ekstrakt så huden føles ren og balanceret når den er blevet brugt. I starten var jeg ikke så imponeret over denne micellar water, men jeg må indrømme at den har vundet mig over med tiden. Der er simpelthen ikke noget at sætte en finger på. 🙂

Keihl’s ultra facial cream. – Dette er en super lækker let creme, som skulle være specielt designet til koldt vejr. Den er en klar favorit hos mig. Jeg er nu på min 3. store bøtte. Keihl’s kan købes hos Magasin.

Clinique all about eyes. – Clinique laver efter min mening, nogle rigtig gode øjencremer. Jeg er især stor fan af All about eyes og moisture surge serierne. Vær opmærksom på at der findes både normal og en rich version af denne. Den normale version har en gel-creme konsistens og trænger hurtigt ind. Huden efterlades blød og hydreret. Clinique kan generelt købes hos lookfantastic, Matas og Magasin.

Clinique repair wear. – Det her er lidt en oldie. Efter jeg købte den her creme, er der kommet en ny version nemlig Repair wear anti-gravity. Den ældre version var en lidt federe natcreme, som virkelig plejede. Jeg brugte min som en nat-creme. Jeg går ikke ud fra at den nye er blevet dårligere. 🙂

Nuxe paris – Rêve de miel hånd creme. – En suuuuper håndcreme. Jeg fik den her i min Look Fantastic box. En lækker og plejende håndcreme, der efterlader hændene silkebløde, velduftende og fugtede. Som sagt i videoen så sejler jeg rundt i håndcremer. MEN hvis jeg skulle købe en ny så ville det her være den. Kan købes hos lookfantastic, Matas, Magasin osv. osv. 🙂

Urtekram – Nordic Birch håndsæbe. – Min YNDLINGS håndsæbe! Dufter lækkert og friskt. 100 % Naturlige ingredienser med birkebladsekstrakt, Aloe Vera og glycerin. Som hjælper huden med at holde på fugten. Urtekram produkter kan generelt købes i de fleste større supermarkeder og helsekostforretninger.

Yves Saint Laurent – Volume effect faux cils Babydoll Mascara. Jeg ELSKER den her mascara. Alt fra formulering til applikator! Den kan selvfølgelig købes hos Magasin, Matas og Sephora.

Gin gins chewy ginger candy. – Har du prøvet ingefær slik? Jeg elsker de her karamellignende lidt stærke og samtidigt søde Gin gins. De kan generelt købes i de fleste større supermarkeder og helsekostforretninger.

Urban decay ink for eyes. Rigtig god eyeliner med meget tynd filttip. Utrolig nem at kontrollere og holder virkelig godt. Jeg bruger lineren på dage, hvor looket bare skal holde. Urban Decay kan købes online hos Magasin. Jeg holder tit øje med hvornår de har 20-25% rabat på alt beauty ;). Det kan godt betale sig. Jeg har bare meldt mig til nyhedsbrevet. Urban Decay kan købes hos Magasin 🙂


 

Yderligere nævnt:

Cowshed – Lazy cow soothing travel candle set (4 lys)
Med essentielle olier fra Jasmin, kamille & sandalwood. Dufter virkelig dejlig og var en hyggelig prøve fra Cowshed.

Bio-oil – De fleste af os kender Bio-oil. Denne olie, der på magisk vis fjerner strækmærker eller gør den? Jeg er stadig lidt i tvivl, men en ting er helt sikkert og det er at huden afterlades rigtig lækker, men let fedtet, efter min mening.

Urtegaarden mandelolie – Mandel olie er en af disse multi-purpose produkter. Olie kan blive brugt til mange ting. Jeg personligt, har brugt denne til at fjerne makeup og læbestift i en periode hvor min hud flippede totalt.

Bobbi Brown Eye makeup remover – Aloe Vera & Rosen vands ekstrakt. Meget let duft og virkede som den skulle. Jeg synes til gengæld ikke, at den var pengene værd og kommer ikke til at købe den igen.

Mádara – Regenerating night cream – Et produkt der virkelig var mæh for mig. HVerken godt eller dårligt, men den gjorde ikke nok for mig mht. hvad jeg kræver af en natcreme.

Plaisir face scrub til tør hud – Jeg har brugt denne i badet. Den var faktisk en udemærket scrub og udtørrede heller ikke min hud. Til gengæld er ingrediens no. 2 polyethylene (PE) som er en plastic microbeads. Som du kan læse mere om her. Micro beads på Prettynormal.


 

Ikke anbefalet

Pukka Three chamomile – Jeg synes at dette var en utroligt kedelig te, som bare ikke smagte af noget. Jo kamille, men faktisk virkede det som om at jeg ikke kunne få smagen rigtig frem. I den forbindelse vil jeg meget hellere købe Fredsteds fra Netto eller tørret kamille i løs vægt. Frem for denne. Ideen var sød, men nej.

Plaisir – Eye make up remover. – Jeg kunne virkelig ikke lide den her makeupfjerner. Den sved i mine øjne og jeg synes den efterlod min hud tør. Hver gang jeg brugte den, så følte jeg et behov for at vaske ansigtet bagefter. Så nej tak, den vil jeg ikke købe igen.

Lancôme – Eye make up remover – Jeg kunne ikke tåle den her makeup fjerner. Min hud tørrede totalt ud og blev meget rød… no thanks.

Garnier – Nordic moisture match – Den mærkeligste creme ever. Jeg følte at den lagde sig som sådan en film over mit ansigt og kvalte huden. Men ok der kom hverken fugt ind eller ud. Kan ikke anbefales.

Urtekram – Rose håndsæbe – as it turns out, så kan jeg virkelig ikke klare duften af rose. Oveni det så savnede jeg min Nordich Birch version med sine fugtende egenskaber. Som den her KLART IKKE havde.

Matas glas neglefil – Don’t get me wrong, jeg kan virkelig godt lide at bruge en glas neglefil til mine negle. Men den her fejler mest pga. prisen. Jeg købte for noget tid siden en Appeal4 neglefil i Normal til ca 40 kr. Jeg var superglad for den, men desværre knækkede jeg den. Herefter sendte jeg min mand efter en ny i Matas og hjem kom han med en fuldstændig identisk neglefil til 140 kr… eneste forskel var at der stod Matas på. Ej tak det er sgu lidt snyd…

GIVEAWAY! Woo hoo, til sidst i videoen.

Jeg håber at kunne lide videoen og kunne bruge links osv. Husk at i altid er velkomne til at kontakte mig på prettynormaldk@gmail.com

Tusind tak fordi du læste med, hav det fantastisk og vi ses :*

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *