Beauty

Hvilken hede – Solcreme skal der til!

Så har sommeren virkelig banket på døren. Fantastisk vejr!

Men med sommer kommer sol. Og med mine fregner og min søns sarte babyhud så skal der god solcreme og after sun til!

Denne gang afprøves La Roche-Posay sol-serie med SPF 50+ Både til min søn og jeg. Anthelios XL – Comfort til mig. En solcreme, der trods sin høje faktor ikke er så for fed efter min smag. Til sensitiv hud og er egnet til ansigtet. Med i købet var jeg så heldig, at få deres after sun Posthelios til tør hud, som skulle virke bedst efter badet og dufter virkelig godt. Min hud bliver VIRKELIG hurtigt påvirket af solen, derfor er det super vigtigt for mig med en god after sun.La Roche-Posay

Den første sommer med baby blev også med La Roche-Posay solcreme Anthelios baby lotion med spf 50+. 

13169959_10154246002203442_957196699_o

En ting som er værd at nævne er at begge solcremer har pumper yaaaaas. Pumper er perfekt til at få produktet til at holde længere, til at få den helt rette dosering OG næsten vigtigst af alt, så er det næste umuligt at få ud over det hele ha ha.

Så nu kan sommeren bare komme, vi er klar!

Hvis i har nogen sommer baby musthaves, så del dem gerne! 😉

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *