Beauty

Miu Miu by Miu Miu

Miu miu by miu miu prettynormal.dkMiu Miu by Miu Miu

Den første duft fra det Italienske modehus Miu Miu. Lillesøster til alles elskede Prada. Allerede i designet oser flakonen af Miu Miu’s signatur design. Til start var jeg ikke helt sikker på, hvad jeg skulle synes om den. Altså flakonen, men jo mere jeg ser på den, jo mere sætter jeg pris på dens lidt provokerende design. Denne duft og flakonens design er skabt i samarbejde med Prada, hvilket jo i den grad ikke har skadet. Med noter fra bl.a. Franske liljer, Jasmin, Rose og Akigala træ så føler jeg virkelig, at den har noget helt specielt. Den er dyb og blomstret, samtidig med at den oser af forårsvibes. Duften skulle ændre sig, som dagen skrider frem. Først blomstret, hvorefter de varmere trænoter udvikles, træder frem og byder aftenen velkommen. Hvis altså man kan lade være med, at bruge den igen inden.

For mig er duften ikke for tøset, men har en moden rummelighed. Et totalt musthave for kvinden, der elsker både smukke tasker og fantastiske dufte.

Jeg er helt solgt, lige nu sidder jeg og dufter til mig selv igen og igen. Super dejligt.

Miu Miu by Miu Miu kan bl.a. købes hos Magasin i 30, 50 og 100 ml. til hhv. 470, 660 og 880 DKr. Men pssst.. Meld dig til deres nyhedsbrev og få et hint om, hvornår de får %’er på deres beauty. Det kan virkelig betale sig og så har de en virkelig god webshop!

Tak fordi du læste med og hav det fantastisk til vi ses igen :*

 

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *