Beauty

Haul vol 5. – Urban Decay, Vichy, Peter Thomas Roth og meget mere!

money fly

Jaaaa, så skete det igen. Amok gik jeg. Jeg forsvarer mig selv med, at jeg fik en bonus fra arbejdet oooog at jeg bare havde brug for, at splurge lidt. Selvom det måske ikke kan virker sådan, så er jeg faktisk utroooolig lang tid om, at klikke “køb”. Jeg browser tit nettet for swatches og reviews. Nå, men det her var hvad det blev til denne gang. Alt understreget er link til produkter eller mere info om produkterne. For you my friends 🙂

Klik på billedet for at starte videoen 😉

haul maj hjørner hvid

Jeg har også de fleste produkter + reviews på min instagram, så tjeck den ud HER.

Urban Decay – Travel set of 5. I Cosmic og Delirious. 24/7 Glide on eye-pencils. Jeg købte disse hos Feelunique.com

Cosmic indeholder: Zero, Stag, Cosmic, Trick og Supply. 

Delirious indeholder: Perversion, Zodiac, Delirious, Accuse og Muse.

L.A. Girl – Beauty Brick Collection i farven Glow. Denne palette er altså siiiindsygt fin. 2 blushes, 1 bronzer og én highlighter.

Zoeva – Pink spectrum. Én palette 4 blushes.

Z-Palette i medium str. Jeg har aldrig ejet en Z-palette før, men nu skulle det være. Jeg har besluttet mig for at depotte nogle andre paletter jeg ejer (Morphe) og samle dem jeg bruger mest. Jeg er virkeli imponeret over kvaliteten af Z-Paletten. Den er af god kvalitet og kan fungere som hvilken som helst anden palette. Med Z-paletten medfølger magneter, så øjenskygger uden magnet kan sættes i.

Beauty bay palette flawless chic. – Hmmm…

Beauty bay palette flawless rose. – Hmmm…

Morphe SET 684 – 18 PIECE PROFESSIONAL BRUSH SET. Godt bud på et start pensel/børste kit!

Firm shadow brush MB15. –

Round Crease Brush MB18  – Reaches the crease of the eye incredibly and beautifully blends the product evenly.

Peter Thomas Roth – Mask-a-holic 5 piece kit. – Fantastisk kit!13313869_10154286413123442_1833791789_o

Vichy – Lift Active Supreme.
Dagcreme

La Roche-Posay – Anthelios XL Comfort. – Ikke kun til ansigtet.

La Roche-Posay – Anthelios 50+ Baby lotion. Er det ikke bare den sødeste indpakning!?

Superfruit – Organic greens

Sneakers – Gioseppa Ferla – Purpura. – Cool sneakers

Tusind tak fordi i læste med, jeg håber i kunne bruge mine beskrivelser og links Knus herfra Lise

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *