Beauty

Foreo Luna mini 2

foreo-luna-mini-2

Produkter er udvalgt til test – Lucky me! 😀 Man har vel lov at være heldig – Sponsoreret


De fleste, som er det mindste optaget af beauty, har set de her Foreo cleansing tools. De er lavet af silikone, findes i mange størrelser, farver og til mange LUNA-Play-Purple-Angle-01-2692962_500forskellige hudtyper. De lover et mere hygiejnisk cleansing tool, at du får mere ud af dine renseprodukter, fjerner døde hudceller, eliminerer tilstoppede porer, antiaging, renser i dyben på en virkelig skånsom måde og efterlader huden frisk. Whats not to like! Samtidig med det, så er Foreo faktisk et nordisk brand nemlig svensk, hvilket bare gør det endnu bedre i min bog.

LUNA mini 2 er mindre end sine forgængere, er meget nemmere at have med på farten og have plads til i toiletskabet. For mig er det den perfekte størrelse. Der findes også en Luna play og Go, som er endnu mindre versioner, men de er lige en tand for små synes jeg. Foreo Luna mini 2 har et unikt pulsering system. T-sonic (transdermal-sonic), som laver 8000 pulseringer pr. minut, men med 8 intensiteter, som man kan justere efter behov. Det virkelig fede er også at den stopper og starter, når der skal skiftes side, til pande, næse og underøjenområde, det er bare så fedt og nemt!. 1 minut morgen og aften skulle altså være nok. Disse pulseringer har også en antiaging effekt. Woo hoo, kæmpe plus i min bog.

Der er flere ting, der virkelig tiltalte mig ved Foreo. No. 1. er formen. Som laborant så kan jeg ikke lade være med at tænke på, hvordan den kan gøres ren og holdes ren. Jeg har aldrig været draget af hverken Clarisonic eller Cliniques rense børster, som har lidt samme effekt. Simpelthen fordi der er en lille laborant-pessimist, der hopper på min skulder og siger at de umuligt må kunne gøres helt rene, altså helt nede hvor hårene er fastgjort til hovedet. Her med Foreo, er der ikke samme problem, fordi den er helstøbt af en særlig slags silikone. Der findes endda en speciel rense spray til hovedet, så du kan gøre dit nye beauty-tool helt squeaky clean, så tit du ønsker at give den en ekstra rens. Dette anbefales dog en gang om ugen, for at få helt optimal effekt og levetid ud af din Foreo. Der får den helt klart en thumbs up her fra. Udover hygiejnedelen så har jeg altid følt, at disse rense børster var lidt hårde ved huden, så de har været et pas for mig.

Timesaver faktor. Efter jeg har fået min søn, så er det sindsygt vigtigt for mig at min beauty rutine er blevet så lidt tidskrævende som muligt. Og fordi den også er 100% Vandtæt, så kan den tages med i bad. Woo hoo 😀

Travel friendly. Foreo Luna mini 2, har en USB-oplader, men skulle kunne holde sig igang virkelig længe efter opladning. Én opladning skulle kunne drive op til 300 cleansing sessions. Virkelig rart!

Jeg forstiller mig, at gennem denne pulseren, at se et positivt resultat mht. væske i ansigtet efter min graviditet og fastheden af min hud. Nemlig fordi huden bliver stimuleret så meget og renset i dybden. Jeg er så sindsygt glad for min allerede!

Til slut vil jeg lige nævne et virkelig interessant tilbud som jeg faldt over på deres hjemmeside nemlig en Foreo Play save the sea special edition + 2 x 15 ml. Cleansere til morgen og aften for ca. 299 kr. med fri fragt til Dk. 🙂 Se mere her:  Save the Sea med Foreo . Jeg elsker virkelig når firmaer laver tiltag som disse.

Foreo kan købes hos Magasin.dk se mere ved at følge linkene her:

Foreo Luna Mini 2 

Day Cleanser

Night cleanser

Foreo Silicone cleaning spray

Se mere om de endnu mindre versioner her:

Foreo Go

Foreo Luna play

Tusind tak, fordi i læste med og jeg håber, at du blev klogere på dit beauty tool eller om det var et køb værd. Skriv endelig hvad dine tanker og oplevelser er i kommentarfeltet. Jeg glæder mig til at melde tilbage, når jeg har brugt den igennem længere tid.

Hav en fantastisk morgen, dag, aften eller nat til vi ses igen 🙂

3 Comments

 1. Natanja

  Jeg har længe kigget på den.
  Dog er det meget blandet hvad jeg har hørt om den, så derfor har jeg ikke rigtig kastet mig ud i det.
  Men måske jeg skulle kigge lidt mere på den.

  06 . 07 . 2016
 2. Ansigtsmasken, der bekæmper træthedstegn – PrettyNormal

  […] skræmte mig lidt. Jeg rensede min hud som sædvanlig. I mit tilfælde med min Foreo Luna 2 mini (læs mit review her). Derefter skyllede jeg ansigtet med lunkent vand og duppede det tørt. Så lagde jeg masken på med […]

  11 . 09 . 2016
 3. Fredagspadag vol. 7. Black friday inspireret beauty

  […] I sommers begyndte jeg at bruge Foreos rensesystem med Foreo Luna mini 2 læs mere om den her: Foreo Luna mini 2  […]

  26 . 11 . 2016

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *