Beauty

Seriøs eksfolierende maske med efterårs vibes!

Pumpkin enzyme mask review

Peter Thomas Roth – Pumpkin enzyme mask, enzymatic dermal recurfacer

Beskrivelsen af masken og dens virkning er følgende: Kraftig og effektiv exfoliering, som henvender sig til kedelig, stresset og ældende hud. Den skulle udjævne hudtonen, reducere fine linjer og give huden gløden tilbage. Ud over det skulle masken have  effekt og fungere både som peel, kemisk og mekanisk exfoliator. Til de der ikke ved det, så betyder Dermal = Hud og dermal recurfacer = at få ny hud frem (groft oversat). 🙂

Du kan købe masken og læse mere her: Peter Thomas Roth – Pumpkin enzyme mask, enzymatic dermal recurfacer

NO. 2. ingrediens på ingredienslisten er græskar. Græskar enzym er efter sigende en skånsom exfoliator. Enzymer er meget specifikke og konsistensen af masken føltes også som blendet græskar. Duften duftede af frisk græskar og kanel, som virkelig tog mig frem til efteråret med pumpkin spice latte, pumpkin pie og efterårets varme farver. – “Fik jeg sagt, at jeg elsker efterår?”.

NO. 3. På ingredienslisten er aluminum oxid, som skulle lave den såkaldte mekaniske exfoliering også kaldet microdermabrasion. Den får bl. a. bugt med de døde hudceller, som ligger og stopper porerne.

I beskrivelsen af produktet fortæller de at huden vil opleve en peel med AHA (Alpha-Hydroxy-Acids), som er en bestemt type syrer med en helt særlig struktur. En peel er praktisk talt en kemisk behandling af det øverste hudlag, samtidig med en slags opløsning af døde hudceller. Behandlingen stimulerer huden til at danne nye hudceller, som bl. a. vil være med til at give huden gløden tilbage og reducere de fine linjer.

Fremgangsmåde: Rens huden, læg masken på og massér med våde fingre i cirkulere bevægelser, så den mekaniske exfoliering kan finde sted. Vent 3-7 minutter og rens af med vand.


peter thomas roth pumpkin enzyme maskMin oplevelse 🙂

Jeg rensede min hud som sædvanlig. I mit tilfælde med min Foreo Luna 2 mini. Derefter skyllede jeg ansigtet med lunkent vand. Så lagde jeg masken på med en pensel og masserede huden mildt med cirkulere bevægelser. Jeg kunne mærke den kemiske exfoliering med det samme. Det var en let brændende fornemmelse, uden at blive for meget. Følelsen dulmedes hurtigt. Jeg tog masken af efter 7 minutter. Det skal siges, at masken nok ikke er til de med den sarteste hud. Så hvis du har yderst sensitiv hud, så er denne maske måske ikke noget for dig. Bagefter føltes min hud ren og renset. Jeg følte ikke en stram fornemmelse, men virkelig bare at huden ligesom kunne trække vejret. Jeg var ikke rød, som jeg ellers var bange for i et kort sekund. Jeg kunne virkelig godt lide masken, jeg synes den var effektiv, men skånsom og jeg elskede virkelig hele “oplevelsen” som denne maske faktisk er. Den er sjov og har en vis Americano vipe over sig med sin duft af græskar og kanel. Det er helt klart en maske jeg vil række ud efter når jeg føler at min hud har brug for en kemisk exfoliering.

Jeg havde lokket min bror til test og vi var enige om at masken holder hvad den lover mht. exfoliering. Den mekaniske exfoliering er virkelig mild, måske også for mild, når det kommer til stykket. Men det er én af de mest effektive exfolierende masker jeg har prøvet til dato. Så den får virkelig thumbs up herfra!

Tusind tak fordi du læste med, hvis du har en oplevelse med den samme maske du gerne vil dele så smid endelig en kommentar 🙂

Hav det fantastisk til vi ses igen. Knus herfra 🙂

1 Comment

  1. #Fredagspadag vol. 3.- Halloween inspireret beauty og sushi - Prettynormal

    […] Læs det fulde review her: Peter Thomas Roth – Pumpkin enzyme mask […]

    29 . 10 . 2016

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *