Beauty

Favoritter – Lets talk basics

Juli favoritterSå er det endelig blevet tid til en ny omgang favoritter. Denne gang har jeg fokuseret lidt mere på basic produkter.

Maybelline Fit me! Concealer No. 15. Denne concealer er en smule rødtonet og er efter min hudtype helt perfekt. Jeg elsker måden den blender ud på, holdbarheden og og og… Ok, jeg kan bare virkelig godt lide den her concealer og jeg har ledt så sindsygt længe efter en concealer, der var helt rigtig for mig.

Maybelline Sculpt, contouring palette i light/medium. Pocketsize counturing palette. Jeg er blevet rigtig glad for den her palette. For mig, så er det den helt rigtige contour farve. Fordi jeg er så lys i huden, så ligner mange koldtonede contour puddere aske på mig eller ligefrem blå mærker. Jeg synes at den her har den helt rigtige varme, uden at det bliver for meget. Highlighteren i sættet har et let gyldent skær og en meget let tilføjelse af små gyldne mikroglitter i.

Zoeva, Pink spectrum, blush palette. Jeg ledte efter en budget venlig blush palette og jeg fandt den! Denne super søde palette fra Zoeva. Én palette 4 blushes, det er bare så fedt. To blushes er matte og to har en vis glow over sig. Pssst… Der findes også en Coral version, som jeg overvejer lidt at købe nu. He he.

Anastacia Beverly Hills Brow Wizz i farven Ebony. Øjenbrynspennen med de mange dupes. Dette er bare et super nemt koncept. Pen i den ene ende og spoolie i den anden. Red øjenbrynet op og tegn en helt fin linie langs underkanten af brynet og op i brynet hvor der er behov. Red igennem igen for at fjerne den værste hårdhed af farve. Og VOILA! et styk super flot bryn. Jeg synes at metoden an gøres super hurtigt og nemt.

Elizabeth Arden pure color lip gloss  No. 35  Simply pink shine. Mange forbinder måske lip gloss med små børn, der lige er startet op i makeup. Det gjorde jeg i hvert fald selv i lang tid. Nu forbinder jeg det med hverdagens smukke kvinder. Hvis jeg skal ud af døren sådan hu hej, så er lip gloss og lidt mascara bare vejen frem. Det gør en verden til forskel. Den her lip gloss giver læberne lidt fugt og farve, så de bare ser lidt levende og friske ud. Der er næsten ikke noget værre end læber, der er helt hvide af tørhed.

Shiseido Automatic Fine Eyeliner Ombre-Ligne Fine Performance. DET HER! er virkelig en speciel eyeliner. Jeg ville gerne prøve noget nyt (som altid) og faldt over denne eyeliner fra Shiseido. Eyelineren er med pensel og en klik funktion, hvor du klikker produktet ud efterhånden som man bruger den. På den måde bliver tippen aldrig tøt we huuu :D.

Jorg Obé White Tea Balancing Cream. Vinder af Danish Beauty Award er cremen her fra Jorg Obé. Jeg bruger cremen morgen og aften, efter min rens og jeg er VILD med den. Om aftenen blander jeg den 50/50 med Philosophy’s Help me Retinol night treatment.

Tusind tak fordi du læste og så med, hvis du har en oplevelse med nogle af de samme produkter som du gerne vil dele så smid endelig en kommentar 🙂

Hav det fantastisk til vi ses igen. Knus herfra 🙂

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *