Life talks

Ripest peach

ripest peach

Oversat: Husk: Du kan være den mest modne, mest saftige fersken i verden og der er stadig bare nogen, der ikke kan lide ferskner.

Jeg grinede lidt da jeg læste det her ordsprog og tænkte yeah, har vi alle ikke prøvet det. At prøve at gøre alle tilfredse og endt op med at bruge en masse energi på lige præcis dét menneske, som bare ikke kunne lide os. DET HAR JEG! Jeg tror vi alle kender det eller mange kender det. Hvor man prøver og prøver at vinde vedkommende over, uden held. Personligt så får jeg nærmest en kuldegysning, når jeg finder ud af at der er nogen, der bare ikke kan li’ mig (heldigvis er der kun én i mit farvand, jeg ved af). Nu hvor jeg er blevet ældre og klogere ha ha. Så ser jeg helt anderledes på det og jeg gør alt for at lade disse mennesker sejle i deres egen sø. Vi, der faktisk bekymrer os om, hvordan andre har det med os, er som regel nogle virkelig søde, empatiske mennesker. Desværre er alle bare ikke sådan. Jeg har lært at sortere dem fra, så de ikke forpester mine dage.
Fordi det alligevel kan være svært at få personen væk fra tankestrømmen, når han/hun jo virkelig frustrerer en. Så har jeg et råd: Lav det til en regel ikke at snakke om personen. Så fylder han/hun automatisk mindre og mindre. Det kan være rigtig svært. Men når alt er prøvet af, så kan det være vejen frem. Også bare at holde kontakten med vedkommende på et minimum.

Tusind tak fordi du læste og så med, hvis du har en oplevelse med noget lignende som du gerne vil dele så smid endelig en kommentar 🙂

Hav det fantastisk til vi ses igen. Kæmpe knus herfra 🙂

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *