Beauty

Emties – Mini beauty reviews

opbrugte produkter august 2016Hej alle sammen,

Så er det tid til at tømme “The emties bin” og lave en række mini-reviews til jer! Det er jo altid sådan, at når man har brugt et produkt helt op, så har man en rigtig god idé om, om man vil købe produktet igen. Alt understreget tekst er links til, hvor i kan læse mere og købe produkterne. Som altid prøver jeg virkelig at finde de bedste links til jer! Og ja nogle af disse links er affiliate, men det er kun til sider jeg selv vil anbefale og bruge!


Keihl’s ultra facial cream.
– FAVORIT. Cremen fandt også vej i sidste emties. Dette er en super lækker let creme, som skulle være specielt designet til koldt vejr. Den er en klar favorit hos mig. Jeg er nu på min 4. store bøtte. Keihl’s kan fx. købes hos Magasin.

Shiseido – Antidark circles øjencreme. – Jeg kunne virkelig godt lide den her øjencreme. Og selvom jeg ikke er angrebet af de vildeste pandaøjne (endnu) så kunne jeg virkelig godt se en effekt af cremen. Mit øjenområde føltes lækkert, velnæret og så i det hele taget bare rigtig friskt ud. Rigtig dejligt. En anden sjov detalje var, at jeg ikke fik disse talgknopper (som jeg havde haft en tendens til) i den tid jeg brugte cremen. Suuuper nice overraskelse!

Nivea – In shower body lotion med kakao-smør.  FAVORIT. Til normal/tør hud. Det her in shower body lotion koncept. Føler jeg virkelig er sendt fra guderne ned til travle mødre. Jeg har bare IKKE haft tid til at smøre mig ind cremer og olier for tiden. Lige denne er virkelig lækker. Duften er lækker uden at være kvalm. og huden er lækker og velnæret allerede når man tager tøj på efter badet. Jeg glæder mig til at prøve andre fra serien 🙂


Keihl’s – gently exfoliating body scrub “Lavendel”.
Med aloe vera og kamille. Jeg kunne faktisk rigtig godt lide den her scrub. Den gjorde det faktisk, rigtig udemærket. Dog har jeg nogle få problemer med den. Jeg ved ikke rigtig om jeg ville kalde den her scrub “mild”. Jeg synes faktisk den virkede lidt krads. I den tid jeg brugten den, var under min graviditet. Fordi jeg havde store problemer med talg knopper, hvilket den hjalp fint med. Selve scrubben føles som en let sæbet creme med mild duft og skrubbekorn. Desværre er disse skrubbekorn (af hvad jeg kan se) polyethylene og altså microbeads. Det er små plastic kugler, som er forfærdelige for miljøet øv bøv. Læs mere om microbeads her.

Dr. Organic, bioactive skincare – Økologisk jomfru kokos olie deodorant. Aluminiumsfri, SLS fri, Paraben fri og alkohol fri. Og hvor nogle naturlige deodoranter kan stoppe porerne, så har denne en speciel formulering som forhindrer dette. YAY! Jeg synes også at den her dufter virkelig dejligt, JA DEJLIGT ha ha. Virkelig behagelig duft. Hvis du er gravid derude så prøv den!

Human+kind – Hånd, albue og fodcreme. – Lækker all in one creme. Rigtig fin og jeg kan virkelig godt lide konceptet. Ingen: Kemikalier, farvestoffer, tilsætningsstoffer, parfume eller parabener. Imod dyreforsøg. Til sensitiv hud og så er den oven i købet allergivenlig. Whats not to like 🙂

L’Oréal Paris – Elnett de luxe ekstra hold hårspray. God hårspray, der er nem at rede ud og giver et rigtig fint hold. Det her er så standard som man kan komme med hårsprays og det er faktisk den her, jeg sætter andre op imod, når jeg tester. Som en slags minimums krav til hårsprays.

Aussie – Miracle hairspray. Volume + hold. Til flexibelt hold. Med Australsk hav tangs ekstrakt. Super god hårspray. Jeg kunne godt finde på at købe den igen og også prøve andre hår sprays fra mærket. Den har en let spray og er super til at skabe volumen.

Aussie miracle shine sæt. Balsam og shampoo. Ginseng ekstrakt og perle pulver. Well jeg ville ikke købe den igen… Men det er klart bedre end miracle moist sættet.

Juhldal – Skælshampoo No 3. Med bromelin og yucca. Jeg var rigtig dårlig til at bruge den her sådan fast, så desværre tror jeg ikke at den fik lov til at få den effekt, som jeg er sikker på at den ville have haft. Jeg købte den da jeg var gravid, som et naturligt alternativ til normal skælshampoo.

Yves Rocher – Nutri-repair mask. Ret standard hårmaske til prisen. Uden parabener, silicone og farvestoffer. Med Jojoba & shea-smør, til tørt hår. Masken var fin som et sidste step, hvis man alligevel skulle have renset ansigt eller lign. Så kunne den lige do its magic så længe. Dog er jeg ret sikker på at der er bedre hårkure end den her.

Clinique – High impact extreme volume mascara. – Jeg var ikke den største fan af den her mascara. Jeg synes den var rigtig god, lige da jeg fik den, men den irriterede mig hurtigt. Især fordi den (for mig) tager en evighed at bygge volumen op med. Ikke for folk der har travlt eller har dårlig tålmodighed.

Simply Gentle, Organic Cotton pads – Vat rondeller. Produceret uden brug af pesticider og sprøjtegifte. Selskabet råber også højt om at deres bomuld er GMO-frit. Jeg bruger dem fast, fordi jeg synes de er mega gode. Jeg føler faktisk de er af en rigtig god kvalitet.

Ginger people – Gin gins, ingerfær karameller. NAM! lidt stærke ingefær karameller, som er værd at prøve. Individuelt pakket, perfekte til tasken. 😉

Se min tilhørende video på youtube herunder:

Tusind tak, fordi du læste og så med, hvis du har en oplevelse med nogle af produkter eller lignende, som du gerne vil dele så smid endelig en kommentar 😀

Hav det fantastisk til vi ses igen. Kæmpe knus herfra <3 <3 <3

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *