Life

Når hverdagen banker på

prettynormal to do list lightMin mand er startet på job og den endelige hverdag er ved at ramme den lille familie. Jeg er virkelig begyndt at mærke presset af uafsluttede projekter og jobbet, der venter lige om hjørnet. Da jeg begyndte at genkende de første tegn på stress, så gik jeg i tænkebox. Så vores endelige hverdags liv kan blive gjort lidt lettere, de uafsluttede projekter kan blive fortid og vores hverdag kan blive noget, hvor man nyder hver dag og ikke bare ser frem til fredag.

I fortiden har jeg været stor fan af to-do lister, men det er virkelig også noget, man skal gøre med et roligt hjerte. For mig, så kan listen være et fantastisk redskab i en travl hverdag, hvor det hele bare bliver for uoverskueligt. Men man (jeg) skal bare virkelig huske, at man når hvad man når. Listen er ikke lavet for at stresse ekstra, men for at få gjort de ting der skal gøres overskuelige og have en fysisk seddel, hvor man kan blive mindet om, at man faktisk udretter noget i løbet af dagen.

På min liste står der fx. lige nu: Slet billeder på kamera, ny madplan, ned med flasker, vask køletasken med Rodalon, skift sengetøj, sort vask og hent pakke GLS.

Så kan jeg efterhånden strege opgaverne over, efterhånden som de bliver gjort. Virkelig tilfredsstillende, hvis man er kommet i den der zombie zone, hvor man ikke føler at noget bliver gjort, men hvor man stadig kæmper i løbet af dagen med meeega træthed, baby med nye tænder og alle de andre ting, der kan sluge tid.

Jeg ved godt at to-do lister ikke er noget nyt, men nogle gange kan den gamle kanin i hatten, stadig nogle tricks. I kan printe jeres helt egen prettynormal to do list her: Prettynormal to do list ♥♥♥

Tusind tak, fordi du læste med, hvis du har en oplevelse eller nogle tips, som du gerne vil dele så smid endelig en kommentar 😀

Hav det fantastisk til vi ses igen. Kæmpe knus herfra ♥♥♥

 

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *