Beauty

Ansigtsmasken, der bekæmper træthedstegn

cucumber-gel-mask-peter-thomas-rothDe fleste af os kender effekten af agurk, som køler, beroliger og frisker op på en helt unik måde. Den sidste tid har jeg ikke fået for meget søvn og derfor har jeg kigget langt efter produkter, der virker opkvikkende og depuffing. Især fordi jeg er begyndt at få lidt poser under øjnene OH NO! Nå, men heldigvis er der produkter, som kan hjælpe. Og her får i en af mine klare favoritter, som blandt andet kombinerer agurk med andre fantastiske depuffing (anti-pose) ingredienser. Juhuuuu 😀

Peter Thomas Roth – Cucumber Gel mask

Dette er en ultra skånsom gel maske, som beroliger, gennemfugter og hjælper huden af med giftstoffer. Dette ved hjælp af et væld af botaniske ekstrakter. Den er fantastisk til friske huden op og reducere poser og træthedstegn. Perfekt til de af os, der ikke får for meget søvn ha ha. Masken henvender sig til folk med stresset, tør og irriteret hud. Den er virkelig god til at køle og berolige huden, så masken kan også bruges efter peels, exfoliering, voksning og solbadning. Den kan bruges af alle, selv de med ultra følsom hud.

På ingrediens listen findes Cucumis Sativus ekstrakt (agurke ekstrakt). Der er kendt for at køle og berolige huden. Effekten plejer at hjælpe på poser og stresset hud. De fleste produkter med agurk, forstærkes af at blive kølet inden brug fx i køleskab. Jeg har min maske i køleskabet, hvilket virkelig kan anbefales. Masken indeholder vanvittigt mange botaniske ekstrakter. Så selvom masken måske virker simpel, så er der virkelig mange lækre ingredienser i.

Du kan købe masken og læse mere her: Cucumber gel mask – Extreme detoxifying Hydrator.

Fremgangsmåde: Rens huden, læg masken på i et jævnt lag evt. med en foundation pensel. Vent 10 minutter og rens af med koldt vand. Masken kan også bruges over natten i et tyndere lag, men jeg foretrækker de 10 min. 🙂 Anbefales 2-3 gange om ugen.

Min oplevelse 🙂

Den dag jeg besluttede mig for at afprøve masken var jeg sååååå træt. Og jeg havde en af de dage, hvor kroppen ligesom bare ikke ville vågne og spejlbilledet skræmte mig lidt. Jeg rensede min hud som sædvanlig. I mit tilfælde med min Foreo Luna 2 mini (læs mit review her). Derefter skyllede jeg ansigtet med lunkent vand og duppede det tørt. Så lagde jeg masken på med en pensel direkte fra køleskabet. Uuuuh, hvor var det koldt! Men aaah hvor var det rart og virkede mega opkvikkende. Jeg ELSKEDE det! Efter 10 min. Vaskede jeg den af med koldt vand og duppede ansigtet tørt. Jeg kunne virkelig se en forskel, mine poser under øjnene var VÆK og jeg mener virkelig VÆK. Det var så fedt og jeg blev SÅ glad. Det er jo altid noget man håber, men som sjældent sker. Lige siden har jeg næsten fundet på undskyldninger for at bruge masken igen. Jeg har også prøvet at bruge den om morgenen, inden jeg skulle afsted. Så har jeg lagt den lige på poserne (mø hø), det lyder så forfærdeligt, men sådan er livet jo. Vi kan jo ikke ligne børn hele livet… Nå, men så har jeg haft den på i mens jeg lagde min øjenmakeup og så taget masken af igen inden jeg lagde concealer etc. Så er jeg klar og ser væsentlig friskere ud 🙂

Tusind tak fordi du læste med, hvis du har en oplevelse med den samme maske du gerne vil dele eller har en anbefaling så smid endelig en kommentar! 😀

Læs evt. mit sidste review af en virkelig effektiv 3i1 exfolierende maske, som er perfekt til efteråret! HER.

Hav det fantastisk til vi ses igen. Knus herfra 🙂

2 Comments

  1. fredagspadag - Halloween inspireret beauty og sushi hos Wasabi lounge

    […] Læs det fulde review her: Peter Thomas Roth – Cucumber gel mask […]

    29 . 10 . 2016
  2. #fredagspadag vol 3.- Halloween inspireret beauty, sushi og AHS

    […] Læs det fulde review her: Peter Thomas Roth – Cucumber gel mask […]

    29 . 10 . 2016

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *