Life talks

“Bare gør ligesom os” – Not!

udsigt-vaerebroI den sidste tid har min mand og jeg gennemgået en større soulsearching. Min mand er blevet færdig med sin uddannelse og vi er nu færdiguddannede begge to. MEGA DEJLIGT! Så nu venter fast månedslån fra min mands side og en meget mere stabil hverdag. Juhuuuu 😀

Nogle dage efter han havde fået sin karakter, så sad vi på altanen i vores lejlighed i Bagsværd. Kiggede ud over skoven fra 6 sal og nød bare aftenluften som brusede ind. I mange år frem til nu, har vi snakket om, hvor vi ville flytte hen, hvilket slags hus, størrelse etc. Alle de gange vi havde kigget, var jeg blevet totalt modløs. Virkelig dyre huslån til virkelig dårlige huse, på virkelig dårlige lokationer. Det eneste jeg så for mig var masser af pendling og et hus der skulle arbejdes på hele tiden. Som jeg ser det så har man ikke “bare” et hus. Der skal slås græs, luges, kalkes/males og så har et hus bare også en masse små reparationer hele tiden. Ikke at det er helt vanvittigt, men sådan som mit liv ser ud nu. Så er der knapt tid til at holde lejlighed her. Jeg er allerede ved at blive ret stresset ved tanken om at være meget mindre hjemme, når jeg starter på job igen om en måneds tid.

Nå, men så sad vi dér. På altanen og bare nød det. Lige pludselig kom vi bare frem til, at vi var glade for at være præcis her hvor vi var. Lejen var billig, vi var 10 min. fra hver vores job. og vi havde alt vi havde brug for. Vi blev enige om at lige nu, så ville et hus ikke gøre os lykkeligere. Vi ville gerne se vores familie mere, men hvis jeg skal pendle hver dag og bruge oceaner af tid på det. Så ville jeg ikke smutte forbi familien i hverdagene. Og i weekenderne ville jeg være bundet i hjemmet pga. alt det jeg ikke ville nå i løbet af ugen. Alt i alt. Hus = mindre tid = mindre tid til Jules = mindre tid til blogging/vlogging, som vi holder så meget af. = trist familie… Og efter utallige regnestykker så ville et huskøb minimum koste det samme som huslejen her. I form af huslånets renter osv. Så hvorfor ikke bare spare op og lade livet være, hvis det ikke er noget galt med det?

Pointe: Vi har i de senere år bildt os selv ind at et hus var lig med lykke, men for os ligger lykken i frihed. Frihed til at rejse og have tid til at leve. Økonomisk frihed etc. Jeg er så glad for vores beslutning om, at bare blive hvor vi var. Skuldrene blev sænket og vi trak vejret lidt dybere igen. Farvel til tanken om stressede morgener, pendling hver dag og 30 års boliglån. (For now). Vi har helt sikkert skuffet en masse familie, som har håbet at vi ville komme tættere på netop dem, men lykken er ikke den samme for alle og selvom man måske nogle gange har lyst til at sige “Bare gør som os, så bliver du lykkelig”(som så mange gør), så skal man bare huske at lykken er forskellig fra menneske til menneske.

Tusind tak fordi du læste med, hvis du vil fortælle om dine oplevelser så smid endelig en kommentar!

Hav det fantastisk til vi ses igen. Knus herfra

Share:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *