Life talks

Jeg kan ikke finde roen

blomster-sol-blogDe fleste, der følger med på bloggen og måske også youtube. Har nok fundet ud af, at jeg er midt i en sindsyg omvæltning i mit liv. Og jeg har brug for at skrive om det. Dele det med nogen. Med jer.

Idag sad jeg med 100 idéer til indlæg, men ingen kom ud. Før her til aften. Hvor det pludselig gik op for mig, hvad der sker. Jeg er inde i en periode, hvor min hverdag igen er blevet vendt på hovedet og hvor jeg skal finde en ny rutine igen igen. Det er nemlig hvad jeg er. Rutine og struktur menneske. Jeg er en planlægger og elsker at sætte alt i system. Inden vi fik vores søn havde jeg nok en mild form for OCD. Hvilket jeg nok kunne skrive mange indlæg om. Det sætter et barn en stopper for. I hvert fald for mig. Derfor er det faktisk rigtig svært for mig, at vores søn er startet i vuggestue. Ikke fordi han er dér og jeg har nogle timer for mig selv. Men fordi jeg indeni føler, at jeg skal finde ud af alting forfra. Lige nu kan jeg ikke finde ro i noget som helst. De tre timer, hvor jeg er uden ham. Tør jeg ikke at gå igang med fx. filmning eller indkøb. Fordi jeg lige pludselig føler, at jeg ikke ved hvad 3 timer er længere.

Giver det mening?

Så det er en virkelig weird tid. Jeg er blevet så vant til at blive afbrudt hele tiden, at jeg har mistet tidsfornemmelsen. Altså den føling man har over, hvad man kan nå, ene menneske.

Er jeg bare totalt mærkelig eller?


Tusind tak fordi du læste med, hvis du vil fortælle om dine oplevelser så smid endelig en kommentar, jeg vil SÅ gerne høre dem!

Hav det fantastisk til vi ses igen. Kæmpe knus herfra ♥♥♥

Share:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *