Life talks

Wake up, you need to make money

Hej alle sammen, jeg håber at i har haft en god start på weekenden. Det har jeg i hvert fald. Jeg har været i drømmeland med min mand hele dagen. Vi har købt en Eurojackpot (ligesom en million-milliard andre). Og vi kan nogle gange ikke lade være med at drømme lidt om, hvad man ville gøre HVIS man faktisk vandt.

Hvis JEG vandt, så ville jeg kvitte jobbet, blive uddannet makeup artist og køre youtube/blog fuldtid. Aaaaah det ville være SÅ fedt, at kunne bruge masser af tid på at researche makeup, ingredienser, teste og skrive hver dag.

Min mand, som også er ved at starte sin egen herre blog op. Ville åbne en business bar. Detaljerne er nærmest hemmelige. Men vi har jo alle sammen vores små drømme, som vi måske i virkeligheden sjældent følger. For HALLO, man skal jo tjene alle de der penge. Eller hvad?

wagamama-besoeg

Vi var forbi Frederiksberg centeret og det Japanske spisested Wakamama. Samtalerne i øjeblikket kredser som regel om, hvordan vi vil have vores liv fremefter. Burde jeg gå på deltid i mens Jules er lille? Hvad med pengene? Hvor meget skal vi invistere i vores blogs?

Efter en hel dag i drømmeland, kom vi hjem og “Stressed out” med Twenty one pilots kørte i radio’en. Omkvædet lyder “Wake up, you need to make money”. Den passede bare så mega godt på dagen idag. Hvor drømmene rullede ind, men hvor hverdagen alligevel bankede på og mindede os om, at jeg starter mit “ægte job” om en måned.

Hvad er din hemmelige drøm? – Udlever du den nu? Del med mig i kommentarerne.

Tusind tak, fordi du læste med. Hav det fantastisk til vi ses igen. Kæmpe knus herfra ♥♥♥

Share:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *