Beauty

Mine gratis, go-to, anti aging favoritter

profil-billede-2016Anti aging lyder jo som noget kun 40+ beauty freaks bør bekymre sig om. Meeeeeen det er faktisk noget man i alle aldre bør tænke over, hvis man gerne vil holde sin hud smuk i så lang tid som muligt. I de fleste tilfælde, så falder tankerne på cremer og andre beauty produkter. Ja det er da også rigtigt, men der er faktisk også gratis vaner, som kan hjælpe din hud godt på vej. Disse er metoder, som har virket for mig og hvor jeg helt klart har kunnet se en forskel. Derfor vil jeg selvfølgelig gerne dele dem med dig.

  1. Drik masser af vand – Min hud ser meget mindre stresset ud, når jeg drikker rigeligt vand. Dvs. mine porer bliver mindre synlige og min hud får en meget sundere glød. Hvilket jo er fordi kroppen bliver hjulpet af med alle de affaldstoffer, som hober sig op. Jeg har min water tracker vanddunk fra Brix, som virkelig hjælper mig hver dag til at drikke mere. Dunken har et filter/net, der gør det muligt at tilsætte is, frugt, urter eller bare citronskiver til vandet uden det kommer ud når man drikker.
  2. Undgå for meget sol – Ja ja ja, jeg har vidst sagt det nogle gange. Problemet med solen er at den går direkte ind og ødelægger hudens kollagen og elastinfibre, som giver fylde og spændstighed. Læs evt. mere i indlægget her. Jeg kan tydelig se på min hud, hvis jeg har fået for meget sol. Ikke på farven, men på måden min hud opfører sig på. Jeg får fx. meget hurtigere fine linjer fx. i kavalergangen og på halsen. Jeg er blevet helt desperat hver gang, det sker. Derudover så er risikoen for andre solskader der jo også. Pigmentpletter og små karsprængninger. Så jeg undgår, så vidt muligt solen uden spf. Både sommer og vinter.
  3. Undgå at gnide i og læne dig på ansigtet – Nu får jeg det til at lyde som om, at man står med ansigtet lænet imod busstoppestedet ha ha, men det jeg mener er. Når du sidder ved skrivebordet på jobbet eller pc’en hjemme. Så prøv at lade være med at læne ansigtet i hånden. Noget jeg er 100% expert i er, at gnide mig i ansigtet når jeg er træt. Og det er et kæmpe NO NO. Efter jeg hørte tippet selv for nogle år siden, har jeg kunnet se en KÆMPE forskel især på mine øjne. Både låg og under øjnene. Det har været helt vildt. I det hele taget at trække i huden i ansigtet er bare virkelig ikke godt. Med alderen mister huden sin spændstighed og derfor så bliver den bare slappere dér hvor man hiver og slider i den.
  4. Tap tap tap – Når jeg bruger creme, så tapper jeg cremen ind. Især ved mine øjne, ansigt, hals og bryst. På resten af kroppen, prøver jeg bare ikke at hive i huden. Det gøres ved at bruge de dovne langefingre til øjnene. Til ansigt, hals og bryst fordeles cremen uden at trække i huden og så bruge hele håndfladen til at padde cremen ind. Stedet hvor min ALDRING viste sig hurtigst er helt klart omkring mine øjne, her der viste “tap tap” teknikken sig at være virkelig fantastisk. Dét som teknikken også gør er at hjælpe ansigtet af med overskydende vand, så der ikke ophober sig noget unødigt.
  5. Slap af – Det virker måske åndsvagt, men at stresse af og slippe bekymringerne er nok det vigtigste anti aging middel jeg kender. Når vi går rundt og bekymrer os, så har de fleste af os en tendens til at skære lidt ansigt eller spænde i øjen- og pande område. “Let it go” og se frem til færre rynker i fremtiden.

Det her er mine go-to anti aging tips. Jeg håber virkelig at i kunne lide indlægget, hvis du har nogle gode gratis anti aging tips, så smid endelig en kommentar. Du kan også se den tilhørende video her:

I would love to hear it!

Tusind tak, fordi du læste med. Hav det fantastisk til vi ses igen og kæmpe knusser herfra ♥♥♥

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *