Life talks

♥♥♥God weekend karma♥♥♥

good-vibesHej alle sammen, min mand og jeg har i mange år klynget os til tanken om, at god karma kom igen. Hjemmet her er generelt meget hjælpsomme mennesker. Tit er det blevet taget for givet. Nogle gange er hele armen taget, istedet for den hånd man tilbød. Men det har ikke stoppet os for at gøre det igen 🙂 og idag blev det min tur.


Det mærkligste skete her til morgen. Dagen idag har allerede været igang i det lille hjem i nogle timer. Jeg havde lige afleveret poden i vuggestue og gik bagefter i Netto for at handle nogle småting. På vejen igennem butikken blev det til lidt mere og lidt mere. “Mø hø det kender de fleste vidst” Da jeg kommer op til kassen og får lagt alting på båndet, så opdager jeg at jeg har glemt min pung… “Ej, altså“. Kunden bag mig siger flinkt til mig, at der jo også er Mobilepay nu. “Ej, hvor heldigt!” Udbryder jeg. Så tager jeg mobilen op ad tasken og ser at den er gået tør for strøm. Så min begejstring over mobilepay forsvandt. Jeg begyndte at pakke tingene væk og undskyldte til køen og ekspedienten. SÅ KOM KARMAEN TILBAGE! 😀 Manden bag mig sagde “Jamen, du da kan bare mobile paye mig, hvis det er“. “Men min mobil er jo død” siger jeg så. Jeg lød nok lidt trist. “Jamen, det bliver den da ikke ved med at være. Nu betaler jeg dine varer og så mobile payer du bare mig, når du kommer hjem” 🙂

HOLD KÆFT, HVOR ER DET SØDT GJORT! Han betalte altså mine varer og jeg overførte dineros til ham da jeg kom hjem.

Hvad er god karma? – God karma er generelt bare dét, at hjælpe andre uden at forvente at få noget igen. Karma kan oversættes løst til “Gerning”.

Vi er, hvad vi gør. Ikke hvad vi siger, vi gør.

Jeg tænker tit, hvorfor det skal være så svært at hjælpe hinanden nogle gange. En af de ting, der kan gøre mig allermest glad er, hvis jeg har hjulpet nogen og jeg kan gøre bare i lille positiv forskel i folks hverdag.

Min opfordring kommer så her. Lad denne weekend stå i den gode karmas tegn. Hjælp hinanden, hold døren og skrål “GOD WEEKEND” ud i bussen, toget eller hvor du nu måtte være.

“GOD WEEKEND ALLE SAMMEN!” 😀

1000 knus og kram herfra! Tusind tak, fordi du læste med. Hav det fantastisk til vi ses igen ♥♥♥

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *