Beauty

My moments by Matas

my-moments-by-matasHer til aften var jeg til PR-event med Matas på Nimb. Her fik vi præsenteret den nye linje My moments by Matas, som kommer i butikkerne her i uge 44. En serie af beauty produkter skabt til at forkæle os travle folk i Skandinavien. De lagde meget vægt på, at vores liv tit er virkelig travle og at vi tit glemmer os selv. My moments by Matas er designet til, at få lidt mere luksus/pampering feeling ind i hverdagen igen. Inspireret af os, naturlige ingredienser og osse helt nye ingredienser, som jeg faktisk ikke havde hørt om endnu. Fx jordbær-celler, der først nedbrydes i kontakt med hudens enzymer. Wow, det var en ny én 🙂 Super lækkert!

Min mening om My Moments by Matas

Jeg synes virkelig, at serien har et stort potentiale og virker helt vildt lækker. Jeg synes de har lavet et flot stykke arbejde især på design fronten. Mange af ingredienserne er virkelig tiltalende, der er kæmpe fokus på FUGTGIVENDE og afstressende ingredienser (yay!). Og så elsker jeg duftene! Alle produkterne har den lækreste milde duft. Hver serie – Sin duft. Der er 3 serier i linjen. Freshing body care ǀ Relaxing body careǀFace Care


Refreshing body care

En forfriskende kropsplejeserie, som  skulle få humøret op og virke opkvikkende. Dufter af eksotiske frugter.

my-moments-wake-up-souffle-body-butter-200-ml-2998129_500Jeg glæder mig til at prøve deres Refreshing Wake up souffle body butter! – 200ml. 159 DKr. Som skulle indeholde de her jordbær-celler, som først frigiver deres vitaminer når de kommer i kontakt med huden enzymer. Virkelig en lækker detalje. Samt vitamin A, B1, B2, B6, D, E og F! Mælkeproteiner, Aloe vera, sheasmør, mandelolie, hvedekimsolie og ja listen er lang. Jeg glæder mig til at få fingre i den! 😀


Relaxing body care

Jeg har næsten lyst til at skrive spa-serien. Det er den følelse og vibe den her serie har over sig. En afslappende kropsplejeserie med dufte af blomster og trænoter. Super mild duft, sååå lækker!

my-moments-mindful-deluxe-bodyoil-100-ml-2998390_500Jeg glæder mig til at prøve deres Relaxing deluxe body oil! – 100ml 159 DKr. En lækker olie, som har den lækreste sammensætning og mild duft. Den indeholder blandt andet vandmelonkerne olie, der øger hudens elasticitet. Åååårh, hvor jeg glæder mig til at bruge den her. Brug den fx. på armene inden du går i seng og fald i søvn til den lækre duft. Late night pampering, here I come! 😀


Face care

Fokus er naturlige ingredienser, styrker huden og virker ANTIAGING “Yaaaas!” 😀 Sjældent har jeg mødt en face care serie, hvor over halvdelen af serien er masker. I LOVE IT! Jeg synes helt sikkert, at de har satset helt rigtigt. Som selvudnævnt mask-a-holic, så er det jo noget jeg giver et stort thumbs up på. Duften i serien har noter af frugter, bær, blomster og trænoter. Meget mild og virkelig velduftende.

my-moments-clarifyring-deep-cleansing-coal-mask-75-ml-2986187_500

Jeg glæder mig til at prøve deres Clarifying deep cleansing coal mask – 75 ml 129 DKr. Der blandt andet indeholder kul og hvidt ler, som sammen renser huden i dybden og trækker snavs/affaldstoffer og ud af huden. Masken indeholder blandt andet også aloe vera, mandelolie, kamille- og rosen-ekstrakt. So exited! 😀


Men hvorfor Matas?

Vi kender alle sammen Matas. Den store Danske kæde, der har været med os igennem generationer. Deres egne produkter som fx Matas Striber og Plaisir, har været mange familiers foretrukne mærker. Især fordi produkterne har været gode produkter til et stramt budget. Jeg vil næsten vove at påstå, at der altid er set Matas-produkt med i de her store forbruger undersøgelser, det gør også at de er nødt til at holde en vis standard. En standard som altså lige får et nyk opad her.

Tusind tak, fordi du læste med. Hav det fantastisk til vi ses igen og kæmpe knusser herfra ♥♥♥

*Produkter modtaget til test YAY!

2 Comments

  1. #Fredagspadag - My moments by Matas, Peter Thomas Roth og Femina

    […] My moments by Matas […]

    15 . 10 . 2016
  2. Favoritter for de sidste 3 måneder!- Fresh fra youtube

    […] Læs mere om serien i indlægget her My moments by Matas […]

    14 . 07 . 2017

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *