Beauty

#Fredagspadag med My moments by Matas og Peter Thomas Roth

fredagspadag

♥♥♥Hej alle sammen, så er det endelig blevet fredag her hos mig. Jeg har besluttet at lave en fast post her på bloggen. Nemlig #Fredagspadag! Jeg prøver i øjeblikket, at skabe en slags rutine igen, hvilket har været helt umuligt før. Meget hygge og beauty relateret har været lagt på hylden, siden vi fik vores søn. Der har bare hverken været tid eller ja.. tid til det. Men nu betyder fredag altså en #Fredagspadag post. Så når sønnike er puttet, så vil jeg kun bruge tid på mig selv. Måske tage et langt bad, bruge en maske eller to og få læst. Gud hvor jeg savner at læse! Jeg håber at #Fredagspadag kan inspirere jer derude til også at have en spadag, hvor i er lidt ekstra gode ved jer selv. Jeg vil SÅ gerne se jeres spadag posts, så tag mig endelig på insta eller skriv det i kommentarerne herunder, jeg vil så gerne se hvad i kan lide! Og så får jeg jo også lidt inspiration tilbage ♥♥♥


Tilbage til ugens #Fredagspadag – Denne gang blev det i selskab med:

clarifying deep cleansing maskMy Moments by Matas – Clarifying deep cleansing mask. Det her er en lermaske, som indeholder rigtig mange spændende ingredienser. Blandt andet kul. Jeg synes den var rigtig lækker. Den føltes meget fugtende, på trods af at den var en lermaske. Den havde også virkelig dejlig let blomstret duft. Huden føltes rigtig lækker og blød bagefter. Så den vil nok dukke op igen i min #fredagspadag rutine. Masken rammer butikkerne i uge 44.

NB: Jeg ville ikke personlig anbefale masken til jer med virkelig sensitiv hud, da den indeholder nogle æteriske olier, som dufter fantastisk, men som nogle desværre kan blive irriterede af.

Peter thomas roth 24K gold eye patchesPeter Thomas Roth – 24K Gold pure luxury lift & firm hydra gel eye patches. Jeg er en eye patch addict! De her er specielt anti aging materiale. Hver patch er designet til at kunne bruges på to måder. Enten under øjet eller til smilerynkerne. De indeholder 24K guld, hyaluronsyre, hydrolyseret collagen, koffein og meget andet. Så jeg glæder mig til at se, om jeg kan se forskel efter noget tids brug. (jeg har 29 par mere. Mø hø). Jeg valgte at lægge dem så de dækkede mine smilerynker og det yderste af mit under øjen område. Der hvor jeg bliver allermest puffy. Nu hvor jeg har prøvet dem, så synes jeg faktisk de passer bedre til en hverdag. De er virkelig nemme at bruge og føles også let opstrammende. Thumbs up herfra.

my-moments-mindful-deluxe-bodyoil-100-ml-2998390_500My moments by Matas – Mindfull deluxe body oil. Efter mit dejlige lange bad brugte jeg olien. Olien er virkelig dejlig, men det er ikke en dryoil. Jeg synes den er rigtig god til om aftenen efter badet. Så kan jeg gå i seng og føle, at huden bliver blødt lidt op samtidig med, at den efterlader mig med den lækreste duft. Læs lidt mere om olien og My Moments serien her.

The: Clipper Raspberry leaf. Koffein fri urte the med hindbær blade. Meget mild frugtet the, som også er ret god til iste.

Læsning: Femina – Årets guld-nummer. Nr. 41. Femina hylder denne gang 100 kvinder, der inspirerer og tør som de selv siger det. Så det vil jeg smutte ind med nu 🙂

Det var altså min fredag spadag, i kan følge mit hashtag #Fredagspadag på instagram eller tagge mig på jeres spadags billeder! @Prettynormal.dk Så kan vi måske inspirere hinanden lidt.

Tusind tak, fordi du læste med. Hav det fantastisk til vi ses igen og kæmpe knusser herfra ♥♥♥

*Nogle produkter er modtaget til test YAY! – Sponsoreret

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *