Beauty

Dahl PR og Italian Dining week på Ristorante San Giorgio

dahl-pr-og-italian-dining-week-paa-ristorante-san-giorgio

Smuk aften i dejligt selskab. Italian dining week hos Ristorante San Giorgio sammen med tøser fra Bloggers by Heart og søde Hanne fra Dahl PR. Jeg kan næsten ikke få armene ned over de lækre, søde og inspirerende mennesker jeg løber ind i i øjeblikket!

Aftenen gik altså med et super sødt event sammen med søde Hanne hos Dahl PR, sammen med de super søde tøser fra Bloggers by heart, som jeg nu er en del af. Yep, jeg er nu officielt en del af et blogger community, with no strings attached. Jeg ejer stadig min blog og jeg bestemmer stadig ALT! Dejligt! Jeg brugte aftenen sammen med disse dejlige piger:

Stella fra Stelladue.dk

Louise fra Lullumut.com 

Line fra Mad-til-mor.dk 

Maria Silje fra Mariasilje.dk

Katrine fra Selfieandthecity.com

Og selvfølgelig Hanne fra Dahl PR, som sammen med Ristorante San Giorgio, som virkelig er et besøg værd! Lavede de perfekte rammer til en rigtig lækker afslappet aften. Ejeren er virkelig den sødeste mand med den vildeste accent, ha ha.

Det var alt for denne gang, jeg håber også at du havde en rigtig dejlig torsdag aften! 😀 Tusind tak, fordi du læste med. Hav det fantastisk til vi ses igen og kæmpe knusser herfra ♥♥♥

Share:

1 Comment

  1. Lullumut

    Tusind tak for en super hyggelig aften 🙂 Det var rigtig hyggeligt at hilse på dig, lækker mad osv. Mange tak for linkdeling <3 Vil du ændre det til .com i stedet? 😀

    21 . 10 . 2016

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *