Beauty

Dr. Scheller lancerer to nye produkter til deres Argan oil serie

dr-scheller-argan-oil

Jeg har i den sidste tid testet rigtig meget, men jeg har været inde i en periode, hvor jeg har mødt alt for mange skuffende produkter, indtil jeg fik fingrene i Dr. Schellers to nye lanceringer til deres Argan oil serie. Nemlig Argan oil handcream og face oil! Jeg ELSKER dem. Det er sjovt, når jeg tænker tilbage på andre Dr. Scheller produkter som jeg har prøvet, så har jeg faktisk været rigtig glad for dem. Især til prisen. Dr. Scheller er bare et meget budgetvenligt naturligt mærke.

Dr. Scheller Argan oil hand cream
Dr. Scheller Argan oil hand cream 75 ml. 79,95 DKK.

Dr. Scheller Argan oil hand cream 

Håndcremen er et rigtig godt eksempel på en håndcreme, der rent faktisk trænger ind. Hvor mange gange har vi ikke siddet med følelsen af, at ville tørre fingrene af efter en håndcreme. Så man undgik at fedte tastetur, mobil etc. ind? Derfor blev jeg virkelig positivt overrasket da jeg prøvede deres håndcreme. Den efterlader en meget let olie på huden, som ikke er generende og hænderne bliver dejligt bløde. Og så har den har antiaging effekt “Juhuu”. Så den ryger liiige i håndtasken! Virkelig velduftende håndcreme uden af være overdøvende. Håndcremen er lavet til krævende hud som de selv beskriver det. Jeg føler også at dét argan oil håndcremen efterlader, beskytter huden mod udtørring. Super god til den tid vi går i møde! Se mere her.

Dr. Scheller Arganolie, face oil
Dr. Scheller Argan oil anti wrinkle face oil. 30 ml. 139,95 DKK.

Dr. Scheller Argan oil anti wrinkle face oil

Ansigts olien har været et stort hit hos mig. Den har en meget  mild duft. Let nøddet, sød og med et virkelig let strejf af citron. Jeg bruger den om aftenen lige efter badet og inden min natcreme. Hvis du bruger serum, så vil jeg bruge serum først, lade den trænge lidt ind og herefter bruge ansigts olien evt. blandet i natcremen. Jeg synes huden bliver efterladt rigtig lækker og blød. Ansigtsolie kan bruges af alle der har problemer med tør hud og er et godt antiage produkt efter min mening. Den plejer tør hud og tilfører huden elasticitet igen. Ved hjælp af ingredienserne hjælper den også huden til at blive strammere og glattere. Ansigt olien er 100% fri for silikone, mineralske olier og indeholder en lang række af naturlige ingredienser som fx.  arganolie, squalane, primulablomst og avocado. Se mere her.

Hvis jeg skulle prøve andre produkter fra serien og måtte vælge 2. Så ville jeg helt klart gå efter deres body oil og serummen ville nok næsten også være et must.

dr-scheller-argan-oil

Tusind tak fordi du læste med, hvis du vil fortælle om dine oplevelser med Dr. Scheller eller ligefrem har et yndlingsprodukt så smid endelig en kommentar, jeg vil SÅ gerne høre dem!

Hav det fantastisk til vi ses igen og kæmpe knusser herfra ♥♥♥

1 Comment

  1. Mine hudpleje produkter og MOL&B CPH - Prettynormal

    […] Dag olie: Dr. Scheller – Argan oil, Anti wrinkle face oil – Læs mere her. […]

    18 . 02 . 2017

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *