Beauty

#Fredagspadag vol. 2. – Med Peter Thomas Roth, Rituals og Sephora

fredagspadag-peter-thomas-roth-rituals-sephora

Ju huuu, fredag har lige passeret os og det betød endnu en #fredagspadag for mig! På mandag starter jeg på jobbet igen, så er min barsel definitivt slut. Det er lidt med blandede følelser. Jeg glæder mig til at se mine kollegaer igen, men jeg er spændt på hvordan det går med work/home balancen, som jeg normalt har haft rigtigt svært ved.

Heldigvis er tiderne skiftet og nu har jeg jo en lille dreng, så det der med at bo på jobbet, det er et overstået kapitel! Jeg er sindsygt glad for dét sted jeg er i mit liv lige nu, så det vil jeg holde fast i! Nå, men tilbage til ugens #fredagspadag ♥♥♥

Ugens #Fredagspadag blev i selskab med:

Rose stem cell maskPeter Thomas Roth – Rose stem cell bio-repair mask

Det her er en ultra antiaging gel maske, lige i min ånd ha ha. Den indeholder den nyeste bio-teknologi indenfor stamceller, nemlig fra hele 5 slags roser. Derudover 4 slags rosenekstrakter, aloe vera og andre ingredienser, som sammen køler og reparerer huden. Den skulle bekæmpe fine linjer, rynker og hud, der har mistet sin fylde og elasticitet. Selve masken har selvfølgelig en mild duft af rose og er nok den mest tøsede maske jeg ejer med sin sarte lyserøde farve. Jeg opbevarer den i mit i køleskab, så den også får maximum depuffing effekt.

Det her har nok været den mest specielle peter-thomas-roth-rose-stem-cell-bio-repair-maskmaske jeg har prøvet. Den føltes meget anderledes, jeg kunne simpelthen mærke den arbejde. Lidt som om jeg blev strøget let hen over huden (meget specielt). Den var meget fugtende og da jeg tog masken af, var huden virkelig blød og frisk på samme tid. Jeg vil anbefale at tage masken af med en kold klud istedet for rent vand. Jeg stod der i pææænt lang tid, da masken skulle af igen ha ha.

NB: Jeg ville ikke personligt anbefale masken til jer med virkelig sensitiv hud, da den indeholder nogle olier og ekstrakter, som nogle desværre kan blive irriterede af.

Hvis du vil læse mere eller købe masken ( 276 DKK for full size 150 ml. lige nu) så klik her.

Hvis du vil se mere om dét mask-a-holic kit jeg købte( Ca. 400 DKK for full size 5*50 ml. lige nu), så klik her. Hvilket jeg synes er en kanon handel!

Peter Thomas Roth kan købes hos Sephora og Beautybay.com

Sephora Orchid eyemask – Antiaging & smoothing

Det her er næsten en gammel kending fra min side. De findes i mange versioner og jeg elsker dem alle sammen. Denne version indeholder orkidé ekstrakt, som har anti-aging effekt. Derudover er den virkelig fugtende og den har en dejlig depuffing effekt. Jeg opbevarede min eyemask i køleskab og tog den på efter jeg havde taget masken af (og inden creme) 🙂 den er bare så easy peasy at bruge og det overskydende serum den efterlader bagefter skal man bare tappe ind. No need to rinse YAY! Så bliver det næsten ikke nemmere. Jeg giver tit disse som en del af gaver, til stor glæde for modtagerne 😀

Øjenmaskerne kan selvfølgelig købes in store Sephora 🙂

rituals-miracleRituals Miracle scrub & balm med Ginseng og Ginkgo Biloba (Favoritter!)

Denne gang kastede jeg mig også over lidt lækkert til hænderne. Jeg har lidt en tendens til at glemme dem lidt en gang imellem. Jeg har brugt Rituals Miracle scrub i mange år efterhånden og jeg er super glad for den. Jeg bliver altid virkelig overrasket over, hvor sindsygt bløde mine hænder bliver efter jeg har brugt den. Begge produkter har en mild blomstret duft og er virkelig lækre! Scrubben skal bruges på tørre hænder og føles som en meget finkornet scrub. Scrubben efterlader en let olie efter brug, hvilket jeg synes er ret lækkert. Jeg synes scrubben er perfekt, hvis man har et job, hvor hænderne bliver vasket ofte. Hænderne har jo ofte en tendens til at blive tørre og sprække, hvis de bliver vasket for meget.

Rituals miracle hand scrub (ca. 100 DKK 75 ml) kan købes her.

Rituals miracle hand balm (ca. 87 DKK 75 ml) kan købes her.

Rituals kan købes mange steder. Jeg køber Rituals hos lookfantastic.dk

Det var altså min fredag spadag, i kan følge mit hashtag #Fredagspadag på instagram eller tagge mig på jeres spadags billeder! @Prettynormal.dk Så kan vi måske inspirere hinanden lidt.

Tusind tak, fordi du læste med. Hav det fantastisk til vi ses igen og kæmpe knusser herfra ♥♥♥

 

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *