Beauty

5 pinlige beauty tips

5-pinlige-beauty-tips-mig

Hej alle sammen, så er det tid til en ny video fra mig wee huuu!!!. Endnu en video med mit nye redigeringsprogram. Aaaaah, det er bare SÅ fedt endelig at kunne lave de slags videoer jeg altid har villet have! Denne gang har jeg 5 pinlige beauty tips fra mig. Nogle af dem vil jeg næsten vædde med at ingen danske youtubere har talt om før ha ha.

Her er produkter jeg nævner i video’en:

Peter Thomas Roth – Cucumber gel mask køb den her

Sephora eyemasks kan købes in store Sephora

Bliss ‘Fuzz’ off Facial hair removal cream

Maidenform – Sleek Smoothers, shapewear køb det her

Ducray – Squanorm køb den her

Tusind tak, fordi du læste og så med. Skriv endelig hvis du sidder med et produkt som du synes er helt fantastisk, jeg vil så gerne vide hvad i bruger! 😀

Hav det fantastisk til vi ses igen og kæmpe knusser herfra ♥♥

Tags: , ,
Share:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *