Beauty

#Fredagspadag vol. 3.- Halloween inspireret beauty og sushi

fredagspadag-vol-3-halloween-inspireret-beauty-sushi

Hej alle sammen, sikke en uge! Jeg er nu tilbage på jobbet og DET kan mærkes. Jeg har siddet og gennemgået over 1.500 mails, nye regler og procedurer OMG. Mit hoved har været totalt grød, når jeg kommer hjem.

I dag har været en lidt anderledes #fredagspadag. En kollega stoppede på jobbet og der var dømt SUSHI! Jaaaaaa 😀 I LOVE SUSHI! Bagefter smuttede jeg hjem, da de andre smuttede videre. The life of a mom øv… MEN jeg havde heldigvis #fredagspadag at se frem til! Denne gang totalt inspireret af halloween og halloween vibes ♥♥♥

wasabi sushiVi besøgte Wasabi Sushi Lounge i Bagsværd. Et hyggeligt lille sted med en meget nedtonet atmosphære. Virkelig rart ovenpå en hård uge! Vi bestilte SÅ meget sushi. De har et All you can eat koncept for 199 DKK. Man bestiller 8 stk. sushi af gangen og man kan bestille hvad man vil. Lad os bare sige at kom hjem og var MEGET mæt ha ha 😀

Ugens #Fredagspadag blev i selskab med:

fredagspadag-halloweenPeter Thomas Roth pumpkin enzyme mask! (TV. på billedet) Jeg blev bare NØD til at bruge den her maske op til Halloween! Det har den mest fantastiske pumpkin spice duft, som jeg bliver helt fortryllet af! Dette er en 3-i-1 maske med tre forskellige slags exfolierende effekter. Kemisk, mekanisk og en slags peel. Jeg har brugt masken før og den er virkelig effektiv!

Læs det fulde review her: Peter Thomas Roth – Pumpkin enzyme mask

Hvis du vil læse mere eller købe masken ( 299 DKK for full size 150 ml. lige nu) så klik her.

Peter Thomas Roth cucumber gel mask. ( TH. på billedet) Udover at den her maske VIRKELIG passer til Halloween, fordi den ligner grønt slim ha ha. Så er det en fantastisk maske at bruge efter en skrap peel eller exfoliering! Så det gjorde jeg 🙂 Den både køler og fugter helt vildt, super dejlig afslutning.

Læs det fulde review her: Peter Thomas Roth – Cucumber gel mask

Hvis du vil læse mere eller købe masken ( 262 DKK for full size 150 ml. lige nu) så klik her.

Hvis du vil se mere om dét mask-a-holic kit jeg købte, hvor begge masker var i (Ca. 400 DKK for full size 5*50 ml. lige nu), så klik her. Hvilket jeg synes er en kanon handel!

opi a womans prague-a-tiveTil slut havde jeg bestemt mig for at lægge lidt neglelak. OPI’s A womans Prague-a-tive er smuk shimmery lak med hele tre farver. Rød, orange og gul, sådan rigtig flamey lak. En anden gang tror jeg at jeg vil prøve at lave lidt Ombré med den. Over en shimmery rød måske hmmm… 🙂 Lakken er nemlig ikke så super dækkende pga. mængden af det her mikro shimmer, men perfekt til ombre effekt!

Aftenen endte med lidt halloween slik og American horror story Yaaaas, so nice! Jeg håber at du havde en ligeså lækker fredag!

Se traileren for sæson kaldet Hotel her: AHS – American horror stories

Det var altså min fredag spadag, i kan følge mit hashtag #Fredagspadag på instagram eller tagge mig på jeres spadags billeder! @Prettynormal.dk Så kan vi måske inspirere hinanden lidt.

Tusind tak, fordi du læste med. Hav det fantastisk til vi ses igen og kæmpe knusser herfra ♥♥♥

1 Comment

  1. #fredagspadag vol 4.- Veganer inspireret beauty, DM skincare

    […] Roth – Cucumber gel mask som jeg tidligere her skrevet om som review her og til #fredagspadag her. Så var den her altså en del tyndere, men faktisk også rigtig behagelig. Jeg kan godt forestille […]

    06 . 11 . 2016

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *