Beauty

Zoeva – Cocoa blend palette mit review og efterårslook

zoeva-cocoa-blend-palette

Zoeva Cocoa blend palette – Favorit

Jep, den her er virkelig en favorit til prisen. Jeg har næsten lyst til at skrive “Efterårs paletten for de dødelige med budget, ha ha” Paletten koster pt. ca. 150 DKK hos beautybay.com (Se mere her) Zoeva har lavet en lang række paletter, der faktisk er virkelig interessante og virkelig budgetvenlige. Den her vil jeg betegne som efterårspaletten, der er perfekt til.. ja, efteråret 🙂 Den har især den styrke, at man kan lave mange looks med KUN den her palette, uden at skulle række ud efter andre paletter. Nederst i indlægget ser i mit efterårs look lavet med KUN den her palette.

Det her er paletten for dem af os, der foretrækker at kunne bygge farve op. Jeg synes personligt, at det giver mere kontrol så jeg kan slappe lidt mere af. Alle farverne fremhæver især blå og grønne øjne, hvis i bruger paletten med brune øjne, så vil det kolde i øjenfarven blive fremhævet. Dvs. brun vil syne mere sort.

Da jeg satte mig ned for at danne mig en mening om paletten, så blev jeg mere og mere forelsket i den. Der er SÅ mange muligheder og det er virkelig den perfekte efterårs/begynder palette! Se de smukke farver nedenfor!

 

Zoeva Cocoa blend – Øverste række:

zoeva-cocoa-blend-swatch-top-row

Bitter start – Matte, lys cremefarvet. Super som highlight.

Sweeter end – Satin, gylden nougat med let shimmer og let duochrome effekt. Den perfekte hverdags øjenskygge. Den er simpelthen såååå sød. Jeg ville lægge den alene enten over hele øjenlåget, bare i det ydre v eller midt på øjenlåget som en slags highlight.

Warm notes – Metallisk super smuk rødtonet lilla også med let shimmer. Jeg tror at mange køber paletten, fordi den her farve er bare SÅ smuk. Perfekt til efteråret.

Subtle blend – Metallisk mørk bronze. Det her er en af de farver, som kan blendes ud og bruges alene.

Beans are white – Matte ultra mørk kakao, dette er den eneste farve jeg var sådan lidt “Mæ” over. Den swatcher ikke så flot, men den er fin til at skabe dybde oven på en anden farve.


Zoeva Cocoa blend – Nederste række:

zoeva-cocoa-blend-palette-swatch-bottom-row

Pure ganashe – Smuk metallisk shimmer guld. Rigtig god til at give de fleste looks et gyldent pop fx. midt på låget.

Substitute for love – Matte, varmtonet, lys brun med let gylden shimmer. Super både alene og som transistions farve i globelinien. Jeg synes ikke at man kan se det her gyldne shimmer/ mikro glitter, når den bruges, men det foretrækker jeg nok i virkeligheden.

Freshly toasted – Matte lys Mahogni. Både god til at varme hverdags looket op og som transistions farve, så farverne blender flottere ud.

Infusion Ultra mørk kakao med guld glitter. Her er tale om en mikro glitter med en faktisk effekt.

Delicate acidity – Satin, gråtonet lilla,. Jeg vil sige at sige den her overraskede mig lidt. Den er super flot, men det lilla i øjenskyggen kommer ikke så meget igennem som jeg ville have ønsket. Til gengæld så er det her farven, man skal lægge vægt på, hvis man har brune øjne, fordi den har lidt kulde i sig.


cranberry look

 

Mit efterårs look – KUN ved brug af Zoeva Cocoa blend paletten

Mit efterårs look er virkelig inspireret af de smukke rød/orange toner alle blade har lige nu. Jeg elsker personligt efteråret. Smukke dage, frisk luft og når ja, så kan de lidt mørkere farver blive funde frem igen. “Berry colours here I come!”

Brugt til looket:

MAC paint pot i farven Painterly er brugt på hele øjenlåget.

Bitter start er lagt fra globelinien og op.+ en anelse i øjenkrogen.

Substitute for love lagde jeg som transistion farve i globelinjen.

Freshly toasted lagde jeg i det ydre v og blendede ind i globelinjen.

Warm notes lagde jeg jeg også i det ydre v og blendede ind i globelinjen, her byggede jeg farven op til fuld intensitet. Herudover lagde jeg også farven langs nederste vippekant.

Beans are white lagde jeg aller yderst i det ydre v. og blendede det lidt ind på nederste vippekant.

Så brugte jeg eyeliner og mascara as usual 🙂

Kat Von D – Lolita on the lips

Jeg har flere gange brugt Pure ganashe som et ekstra pop midt på låget, bare med let hånd.


 

Tusind tak, fordi du læste med. Skriv endelig hvis du sidder med en palette som du synes er helt fantastisk, jeg vil så gerne vide hvad i bruger! 😀 Tag mig evt. på jeres efterårslooks på insta @prettynormal.dk

Hav det fantastisk til vi ses igen og kæmpe knusser herfra ♥♥♥

1 Comment

  1. Favoritter for de sidste 3 måneder!- Fresh fra youtube

    […] Zoeva – Cocoa blend palette. Læs mit review Zoeva – Cocoa blend palette mit review og efterårslook […]

    02 . 12 . 2016

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *