Højtider, Jul

Jeg er med i #Bloggeradvent! – Min præsentation :)

bloggeradvent

Som i kan se i titlen, så er jeg med i #Bloggeradvent i år juhuuuu 😀 Det bliver bare så hyggeligt. Det her indlæg er både til jer, men også til min nisse. Så hun kan lære mig bedre at kende og kan spore sig ind på, hvilken jule-type jeg er. Såå here it goes

Præsentation:

Jeg er 30 år, mor til Jules fra Januar, forsknings laborant og deltids voksen. Jeg elsker at være kreativ og sprede en masse glæde generelt. Jeg synes livet er for kort til ikke at nyde det og gør alt jeg kan for at få hver dag til at tælle. Jeg går ret meget op i mindfullnes og jeg elsker beauty, hygge, gadgets, mad og at være en fantastisk mor for min lille søn, som jeg selvfølgelig synes er helt fantastisk. Derudover er jeg en ret travl dame, der har gang i youtube, 2 x instagram og blog. Jeg arbejder primært med beauty, men blogger også om mad og tendenser. Se fx. mit indlæg om “World vegan day” her.

Hvilken type er jeg til jul?

Jeg er klart til en klassisk jul. Gran, rødt, guld, træ og gamle juleting. Det elsker jeg, men jeg gider ikke at have nisser i mit julepynt.. ud med dem 😛 Men dermed ikke sagt at jeg ikke kan lide andre jule-stile. Jeg er bare en enten/eller type.

Derudover er jeg en MEGA prankster til jul og lavede også en lille serie om jule pranks sidste år på youtube, men man ved aldrig. “Maybe I’ll behave, maybe not ha ha” Alle der er omkring mig til jul, både elsker og hader det. Herhjemme har vi faktisk en fælles julesok, som alle lægger ting i til hinanden, med navn selvfølgelig 🙂 det er også mega hyggeligt. (Vi deler lejlighed med min bror).

Hvorfor er jeg med i #bloggeradvent?

Jeg synes at #Bloggeradvent er en mega god idé og så hyggelig! Jeg glæder mig allermest til at blive inspireret af alle de andre bloggere, der er med og se hvad vi har fundet ud af til hinanden 😀

Mærkligste ting jeg har gjort som nisse:

Jeg var engang nisse for en kollega, der altid var på arbejde og altid sad på sin plads. Det var næsten umuligt at lave noget nisse-spas med ham. Så til sidst kæmpede jeg mig igennem en snestorm, i en weekend for at lave nisse fodspor med et hjemmelavet nisse-fodsporsstempel ha ha. Jeg blev fanget i akten af en sikkerhedsvagt der undrende spurgte “Eeeeeh, hvad… fanden er det du laver???”

“Kan du ikke se det?” , “jeg laver da nissefodspor” ha ha ha. Det var mega komisk.

Især da jeg senere fandt ud af at fodsporene ikke kunne komme af gulvet igen.. ups.

Final words:

Jeg skal selv være nisse for Camilla fra cfashion.dk og hun for mig ju huuu. DET glæder jeg mig mega meget til!

Hvis i vil se de andre deltagere og deres blogs, så følg linket her.

 

Udover Camilla, så skal jeg også lave advents kalender til min søster og mor. Det bliver så mega hyggeligt! Jeg elsker det!♥

 

Skal du lave advents- eller pakkekalende til nogen? Så skriv dit bedste fund eller tip i kommentarerne 🙂

 

Tusind tak til dig derude fordi du læser og ser med! Det betyder virkelig alverden for mig!

Hav det fantastisk til vi ses igen og kæmpe knusser herfra ♥♥♥

Share:

1 Comment

  1. Jeanette Henriksen

    Så dejligt at du er med og hvor er det mega sjovt med de nisse fodspor.. ha ha ..

    Glæder mig så meget til at følge med her i December. <3

    Knus Jeanette <3

    04 . 11 . 2016

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *