Beauty

#Fredagspadag vol. 4. Vegan inspireret beauty?

fredagspadag-vegan-inspireret-beauty

Ugen der er gået har været så hektisk, at jeg næsten ikke har vidst, hvilket ben jeg skulle stå på. Der har både været både World vegan day den 1. Nov. som i kan læse om her. Møde med hele to PR-bureauer, syg baby, opstart til adventskalender, mit normale dødelige job og faktisk meget mere. Ja lad os bare sige, at jeg har haft ild i sålerne.

Ugens fredag, havde ikke meget med spa at gøre, men det havde resten af min weekend heldigvis. I fredags var jeg til fredagsbar i blogger øjemed, virkelig hyggeligt! Her var der både de fantastisk søde piger fra connectcommunication. Helene fra beautynørdebloggen Pudderdåserne, Cecilia fra youtubekanalen nordicbeautysecrets, Vilde Ditte fra Marilynscloset.dk og mange flere. Hvis i har set min seneste video her, så ved i hvilken omvæltning jeg er inde i pt. det er SÅ fantastisk at møde så mange inspirerende og selvstændige mennesker. For noget tid siden blev jeg jo også en del af blogger-netværket Bloggersbyheart, hvor jeg har mødt en masse søde piger, men hvor særlig Louise fra livsstilsbloggen lullumut.com og Maria Silje fra madbloggen Mariasilje.dk har været virkelig fantastiske til at give mig en masse at arbejde med TAK FOR DET!


-Indlægget her indeholder INGEN affiliate links, men nogle produkter er modtaget til test-


Ugens #fredagspadag blev i selskab med DM skincare, Pukka og Renée Voltaire

dm-seamoss-peelingJeg kan ikke 100% sige at DM er vegansk, MEN produkterne indeholder i hvert fald 100% naturlige ingredienser!

DM skincares Seamoss Peeling 100 ml. 229 DKK.

Fordi jeg har været SÅ stresset, så havde jeg for det første brug for et laaaaangt bad. Her prøvede jeg DM skincares Seamoss Peeling, moisterizing scrub af. Antiaging “YAY” og til sensitiv hud. Den kan bruges på to måder. Både i badet som en scrub og som en slags maske, hvor man lader den sidde i 10 min. og efterfølgende tager den forsigtet af. Jeg blev ret overrasket over at konsistensen var som den var. Virkelig let og næsten luftig. Selve scrub-delen var også virkelig interessant. Kornene var en blanding små og større korn. Jeg tror måske i virkeligheden at jeg selv foretrækker en mildere scrub til ansigtet (som den også skulle kunne bruges til). Derudover var den helt fin. Mit største problem var at jeg ikke havde en hel spand ha ha. Fordi jeg havde lyst til at bruge mere og mere igennem badet. Jeg var virkelig gået i mildfullness-mode og nød virkelig den her super fugtgivende scrub. Jeg Kan ikke rigtig sige om den havde en kemisk peelende effekt eller ej, men jeg synes var dejlig fugtende og den nok nærmere en mekanisk eksfolierende effekt med de her store korn. Jeg synes også den satte gang i cirkulationen, hvilket faktisk var rigtig rart.

Læs endnu mere på DM’s hjemmeside her. eller køb den her.


DM silky gel peelingSilky gel peeling 50 ml. 159 DKK.

Silky gel peeling – Vitamin booster. Skulle være en let peel, vitamin og fugtmaske. Jeg elsker at produktet er i en pumpe, så både enzymer og vitaminer får en chance. Den får sin peel effekt fra AHA, der kommer fra appelsin og grape.

Jeg påførte masken med en foundationpensel på et rent tørt ansigt. Jeg kunne godt mærke den her peel effekt, men den føltes utrolig mild på mig. Den var ekstremt nem at brede ud ift. Peter Thomas Roth – Cucumber gel mask som jeg tidligere her skrevet om som review her og til #fredagspadag her. Så var den her altså en del tyndere, men faktisk også rigtig behagelig. Jeg kan godt forestille mig, at den ville være god til de med meget sensitiv hud. Jeg tog masken af med en lunken vaskeklud efter ca. 8 minutter.

Hvis du leder efter en let peel maske, som er nem at bruge. Så er DM’s silky gel peeling et rigtig godt bud. Og så synes jeg faktisk den er god til prisen, fordi man kun bruger et tyndt lag og den er så nem at brede ud og at få af.

Hvis du vide lidt mere om masken så kan du læse mere og/eller købe den her.

renee-voltaire-gingerchew-mango-3067235_500

Vegansk slik og Pukka te

Faktisk så sluttede aftenen ikke helt for mig. Jeg havde fået lokket min mand på at se Bad moms hi hi. Jeg havde været så heldig at få fingrene i noget vegansk ingefær slik fra Renée Voltaire med mango, super nice til når man er lidt slikken, men ikke rigtig må 😉 Det er både sødere, blødere end de normale Ginger Chew chews som jeg er så stor en fan af, men disse er altså også med en let smag af mango. Super lækkert. For at være endnu mere helse freak agtig, så dykkede jeg også ned i Pukkas Supreme Green Macha te, som er en af mine yndlings grønne te’e næst efter Pukka’s Cool mint green.

Supreme Green Macha har jeg faktisk skrevet lidt mere om te’en  her 🙂

Se evt. traileren til Bad moms her 😀

Et hurtig spørgsmål til jer der læser med. Vil i gerne have prisen på produkterne i indlægget eller er det lidt lige meget? Skriv endelig i kommentarerne nedenfor.

Det var altså min fredag spadag, i kan følge mit hashtag #Fredagspadag på instagram eller tagge mig på jeres spadags billeder! @Prettynormal.dk Så kan vi måske inspirere hinanden lidt.

Tusind tak til dig derude fordi du læser og ser med! Det betyder virkelig alverden for mig!

Hav det fantastisk til vi ses igen og kæmpe knusser herfra ♥♥♥

2 Comments

 1. Lullumut

  Aww, TAK FOR DE FINE ORD og link! 😀 <3 Synes også det har været virkelig hyggeligt at hilse på dig – og maria silje 🙂 det er altid lidt sjovere at blive luftet og få netværket med ligesindende.
  mm, jeg skal op og have et varmt bad nu, så tak for inspiration 🙂
  jEG SKRIVER ALTID SELV PRISERNE PÅ PRODUKTERNE I MINE BLOGINDLÆG. HELLERE EN PRIS FOR MEGET END EN PRIS FOR LIDT 🙂 Der skal nok være en eller to, der gerne vil have dem..

  07 . 11 . 2016
 2. A+K/VenterPaaVinBlog

  Årh de giinger-slikbidder lyder skønne (:

  – A
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

  08 . 11 . 2016

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *