Beauty

Ugen der gik – MBTI-test, Mortens aften og Trump som Præsident

mbti-test-mortens-aftentrump

Hej alle sammen, endnu en uge er passeret med lynets hast.

Tilbage på jobbet og MBTI-test

I løbet af ugen blev uheld vent til held på jobbet, hvor jeg skulle starte på et nyt projekt. Indtil videre har det team været helt fantastisk og jeg har virkelig genvundet arbejdsglæden. Derudover fik vi lavet en såkaldt MBTI-test, som led i at kunne  arbejde endnu bedre sammen kollegaer imellem. Min type var ENFJ 😀  Beskrivelsen af min type er således: “ENFJere er naturlige ledere, fyldt med passion og karisma. De udgør omkring to procent af befolkningen, og er ofte vores politikere, vores trænere og vores lærere, de rækker ud og inspirerer andre til at opnå resultater, og gøre det godt i verden. Med en naturlig selvtillid, som naturligt giver indflydelse, sætter ENFJere en stor ære i, og har det sjovt med, at vejlede andre i at arbejde sammen, for at forbedre dem selv og det samfund de lever i.”

ENFJere er ægte, kærlige mennesker, som både siger de rette ord og går den rette vej, og intet gør dem gladere end at tage ansvaret, og forene og motivere deres team med smitsom entusiasme.

Læs mere her og tag evt. din egen test. Skriv evt. i kommentarerne hvad du blev 🙂

Trump er blevet præsident i USA

Hvilket jo er virkelig forfærdeligt. Jeg forstår slet ikke hvordan det kan ske. Mexicos valuta faldt 11% over nat, Canadas immigrations site collabsede på valgnatten og racisme har i den grad fået benzin på bålet igen… Jeg kan næsten ikke være i mig selv af frustration over at resten af verden ikke kunne stemme.

gudmorMortens aften på en fredag

Min fredag var i dejligt selskab hos søde Maria fra Denmark Microadventures og hendes søde fyr Jonas til en forsinket mortens aften. Se hendes facebook her. De er begge virkelig søde, inspirerende mennesker med hjertet på det rette sted.

Maria er faktisk vores søns gudmor. Super dejligt kreativt menneske. Jeg tror virkelig at de to får nogle gode stunder sammen.

Billedet er fra den 12. Januar, da Jules var 7 dage gammel.

Det var altså min ugen der gik. I kan følge vores instagram @Spismedos og  Maria’s friluftsliv på @Curlycamper

Tusind tak til dig derude fordi du læser og ser med! Det betyder virkelig alverden for mig!

Hav det fantastisk til vi ses igen og kæmpe knusser herfra ♥♥♥

Tags:
Share:

1 Comment

  1. Maria

    SeLv tak for en Skøn aften! Altid hyggeligt at se jer. Jules vokser som ukrudt og udvikLer sig helt vildt, så det er bare om at følge med! Kh. Maria

    12 . 11 . 2016

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *