Beauty

#fredagspadag vol. 5. Efterårsinspireret beauty med fokus på scrubs

efteraarsinspireret-beauty

JorgObé og DIY kaffe scrub

I denne uge har jeg kæmpe fokus på scrubs, der findes rigtig mange lækre færdige scrubs, men jeg synes faktisk at det kan være rigtig lækkert og nemt at lave en selv. Så derfor får i i det her indlæg min opskrift på en lækker, nem, kaffe scrub. Derudover har jeg også kastet mig over JorgObés super lækre 2in1 Scrub mask. Som har været en favorit længe.


-Indlægget indeholder ingen affiliate links og ingen produkter er modtaget til test-


JorgObés 2in1 scrub mask
scrub maskHver gang jeg bruger den her maske bliver jeg mindet om hvorfor jeg er så glad for den. Den er kølende, opfriskende og jeg føler den har en super rensende og opkvikkende effekt. Scrubben indeholder naturlige skrubbekorn fra jojoba-kerner, så ingen mikroplastik her! Masken indeholder SÅ mange lækre ingredienser og jeg kan godt forstå, at den har været nomineret til priser flere gange og tit bliver anbefalet i diverse beauty-blade. Ingredienser, der er værd at nævne er blandt andet eksfolierende salicylsyre, antioxidante og bakteriehæmmende Rød solhat (Echinacea), shea smør og abrikoskerne olie.

Jeg lagde masken på i et jævnt lag på et rent let fugtet ansigt med FINGRENE “You heard right” for en gangs skyld så bruger jeg fingrene ha ha. Nå, men masken masseres ud i ansigtet med cirkulære bevægelser uden at gnubbe for hårdt. Undgå så vidt muligt det sarte øjenområde og læberne.

Masken skulle sidde i ca. 15 min. På billedet er masken tørret lidt. Jeg tog masken af med en meget våd lunken klud og fulgte efter med koldt vand. Efterfølg med creme.

Jeg kan også virkelig godt anbefale deres pris-vindende White tea balancing cream!

Se alle JorgObé’s produkter her.


Kaffe scrub -DIYkaffe scrub

Når vi skifter sæson, så bliver min hud altid helt vildt tør. Og der er ikke noget som en lynhurtig hjemmelavet kaffe scrub til at hjælpe af med døde hudceller og få lidt lækre olier ind i huden igen. Koffeinen i kaffen skulle virke fantastisk i kampen mod kedelig hud og “dare I say… appelsinhud. Hvor huden har brug for lige at vågne op. Honning er også fantastisk, med antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaber. Den her scrub er fra min side tiltænkt kroppen. Jeg ved godt at mange bruger den til ansigtet, men der synes jeg personligt at kaffen skal være VIRKELIG fin, hvis man skal bruge den der. Jeg bruger kun min til kroppen.

Efter min mening så er der ikke én opskrift på kaffe-scrubs, men her får du i hvert fald min.

Til en Pretty normal coffee scrub skal du bruge:

2 dl. Kaffe – Jeg bruger kaffegrums. Jeg synes det giver en mere skånsom mekanisk exfoliering. Jeg vil anbefale ikke at bruge kaffe fra stempelkande, fordi kaffen som regel er malet ret groft.

1/4 dl. Olie – Jeg bruger mandelolie, som indeholder mange gode fedtsyrer og er rig på vitamin-E.

2 spsk. honning – Honning er bakterihæmmende og skulle hjælpe huden med at holde på fugten.

Jeg brugte den her scrub i badet. Og ja det er en scrub der sviner, men øøøj hvor er man bare blød bagefter. Det er også en scrub der sætter gang i cirkulationen, hvilket jeg sætter stor pris på. Jeg skrubbede lidt ekstra på de tørrere områder. Som for eksempel ben og albuer. så lod jeg det sidde lidt og brusede faktisk bare kabinen ren for kaffe imens.

Den her scrub kan nok holde sig ca. 4 dage i køleskab. Den er især god til benene, hvis du epilerer.  Og så tager den altså ikke mange minutter at lave.


Det var altså min fredag spadag, i kan følge mit hashtag #Fredagspadag på instagram eller tagge mig på jeres spadags billeder! @Prettynormal.dk Så kan vi måske inspirere hinanden lidt.

Tusind tak til dig derude, fordi du læser og ser med! Det betyder virkelig alverden for mig!

Hav det fantastisk til vi ses igen og kæmpe knusser herfra ♥♥♥

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *