Jul

Julehygge på kontoret – Tager du initiativ?

julehygge-paa-kontoret

Tiden er kommet, hvor der skal sættes igang i diverse julelege, så der kan komme lidt julehygge på kontoret i December måned. HVIS man altså vil have lidt mere gang i den! December er jo generelt en ret grå og trist måned, men det behøver den ikke at være! 😀

Som i jo nok ved så har jeg jo været på barsel og er kommet tilbage på job, for ca. 3 uger siden. Da jeg kom tilbage fik jeg hurtigt af vide, hvor dejligt det var at have mig tilbage, så der kunne komme lidt gang i den igen. Wooo hooo! Super fedt at få af vide! Sidste jul havde min afdeling INGEN julehygge i december, netop fordi der ikke var nogen til at sætte det igang, men heldigvis tager det ikke mange minutter at sætte igang. Især ikke hvis du bare kan copy/paste de nedenstående tekster til de to julelege jeg vil foreslå her. 😉 Selvfølgelig må du nok lige passe den til så den passer til jer.

Jeg er personligt kæmpe fan af Pakkeleg OG Secret Santa A.K.A. Nisseleg, som i kan læse lidt mere om nedenfor.


-Copy/paste evt. nedenstående-


Pakkeleg i år?

Pakkeleg er nok den mest simple juleleg der findes 🙂 og en leg, der virkelig bringer julehygge ind på arbejdspladsen. Pakkelegen bringer virkelig folk sammen også selvom det er ti min. i en hurtig pause, så skaber pakkelegen SÅ god stemning på kontoret i December! Så skal vi ikke prøve det?

Regler: Alle skal medbringe mellem 1-3 pakker, alle pakker skal have en værdi mellem 20-30 kr. Hver pakke udløser ét lod i pakkepuljen. Dvs. hvis du afleverer tre pakker så får du tre pakker “Sooo simple!” Vi trækker lod hver dag i kaffepausen. Hvis du ikke er til stede, når dit navn bliver trukket, så ryger loddet tilbage i huen. Hvis du er til stede så må du frit vælge den pakke du ønsker fra pakke puljen! Nogle dage bliver der trukket flere lodder end andre 🙂

Hvis du vil være med, så kom forbi mit kontor senest den xx. Nov. Så laver jeg lodder til jer!

Kh. Master Elf

 


 

Secret Santa A.K.A. nisseleg

Nisseleg går ud på, at man er nisser for hinanden. Det kan være at drille og lave søde ting, som fx. at pynte op, give slik eller små gaver igennem December måned. Pointen er at man ikke må blive gættet som nisse. ALT skal være hemmeligt! NB: Drilleriet må ikke være noget, der kan ødelægge eller forhindre kollegaens arbejde! Nisserne bliver afsløret den XX. Dec. i XXX. Hvor alle stadig burde være her. Her skal alle gætte deres nisser, de som gætter deres nisse skal have en ekstra gave fra nissen. Og de som ikke gætter deres Nisse, skal selv give en gave til nissen. Bare en lille gave 🙂

Jeg håber i har lyst til at være med til at lave lidt julehygge i December, så vi har andet at tale om end det kedelige vejr 😉

Meld tilbage senest xx. Nov. Hvis du vil være med

KH. Master Elf


 

Når alle har meldt tilbage om de er in el. out, så skriver man hvert navn på en seddel og lægger i en hue eller lignende. Det er godt at have en kontrol person med rundt (som ikke er med) så det sikres at ingen har sig selv. Jeg plejer at gå rundt til pladserne og enten give nisserne deres modnisse direkte eller lægge seddelen fx under deres tastatur.

Jeg synes personligt at nisselegen giver en helt fantastisk stemning i løbet af december, fordi der virkelig bliver noget at snakke om og der bliver skruet op for hyggen på kontorerne.

Selvfølgelig er afsløringerne fedest, hvis der er inkluderet lidt æbleskiver eller lignende så hyggen går i max.


 

Det var altså mit bud på hvordan man kan fyre op for stemningen i December. Hvis i laver noget julespas på instagram så tag mig endelig!!! @prettynormal.dk Jeg vil så gerne se hvad laver 😀

Tusind tak til dig derude, fordi du læser og ser med! Det betyder virkelig alverden for mig!

Hav det fantastisk til vi ses igen og kæmpe knusser herfra ♥♥♥

Share:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *